Εριέττα Κούρκουλου: Η επιλογή να μην τρώει κρέας και το μήνυμα για το Πάσχα

Διαβάζεται σε 1'
erietta
Εριέττα Κούρκουλου Instagram@eriettakourkouloulatsi

Τους λόγους για τους οποίους επιλέγει να μην καταναλώνει κρέας, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, εξήγησε μέσω ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου.

Ένα από τα έθιμα για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα είναι η κατανάλωση κρέατος, αμέσως μετά την Ανάσταση. Και η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να τοποθετηθεί επί του ζητήματος.

Η Εριέττα Κούρκουλου δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίας μαζί με δύο ζωάκια, τις οποίες συνοδεύει με ένα μακροσκελές μήνυμα για την επιλογή της να μην τα καταναλώνει.

“‘Γιατί δεν τρως κρέας;’ Με ρωτούν… “Γιατί δεν είναι απαραίτητο”. Απαντώ. Δεν είναι απαραίτητο να υποφέρει κανένας για να ζήσω εγώ. Δεν είναι απαραίτητο να πεθάνει κανένα πλάσμα για να επιβιώσω και αφού δεν είναι απαραίτητο, το να έτρωγα κρέας θα σήμαινε ότι δίνω μεγαλύτερη αξία στην γευστική μου απόλαυση, από τι δίνω στην ζωή – και εγώ λατρεύω την ζωή… σέβομαι και εκτιμώ την ζωή – και όχι μόνο την δική μου. Καλό Πάσχα με αγάπη και ενσυναίσθηση – γιατί αυτό μας δίδαξε και εκείνος!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Εριέττα Κούρκουλου.

Δείτε την ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα