Ευγενία Σαμαρά: Απαντά για το μέλλον της στον Σασμό – “Δεν θέλω να με ρωτάτε τρέλες”

Ευγενία Σαμαρά: Απαντά για το μέλλον της στον Σασμό – “Δεν θέλω να με ρωτάτε τρέλες”

Τα πράγματα στη θέση τους επιχείρησε να βάλει μέσω instagram η Ευγενία Σαμαρά που πλέον θα παρουσιάζει τηλεπαιχνίδι γνώσεων στην ΕΡΤ.

Στις φήμες που την ήθελαν να φεύγει από τον Σασμό από τη στιγμή που θα παρουσιάζει νέο τηλεπαιχνίδι γνώσεων στην ΕΡΤ απάντησε με ανάρτησή της στο Instagram η Ευγενία Σαμαρά.

Η ίδια έγραψε: “Και κάπως βρέθηκα να παρουσιάζω ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων που κανείς δεν μετράει πόντους. Έχω μια καταπληκτική ομάδα που μόνο με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ ασφάλεια και βασικά πάρα πολύ το διασκεδάζω παιδιά, δε σας το κρύβω.

Πάμε για switch λοιπόν στις 11 Σεπτεμβρίου στην @ertofficial_ στις 19:15. Ελάτε να παίξουμε όλοι μαζί. Swipe για τις πρώτες εικόνες και ναι στα νέα ξεκινήματα. (Θα είμαι φυσικά και στο Σασμό δεν θέλω να με ρωτάτε τρέλες)”.

Τι είναι το Switch

Το «Switch» είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο συμμετέχουν πέντε παίκτες, που καλούνται να αλλάζουν θέσεις μεταξύ τους, ανάλογα με το αν θα απαντήσουν σωστά ή λάθος στις ερωτήσεις.

Ο παίκτης που απαντάει σωστά μετακινείται προς τον αριθμό 1, ενώ όποιος απαντά λάθος πηγαίνει προς το 5. Ο παίκτης που θα παραμείνει στο 1 μέχρι το τέλος των ερωτήσεων φτάνει στον τελικό και διεκδικεί το έπαθλο.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα