Φιλαρέτη Κομνηνού: Έτσι υποδέχθηκε τη νεογέννητη εγγονή της

Διαβάζεται σε 1'
filaretikomn
Η Φιλαρέτη Κομνηνού με τον γιο της Γιώργο Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μιχαλάκη Papadakis Press

Η τρυφερή ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού μετά τη γέννηση του παιδιού της Δανάης Μιχαλάκη και του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου.

Ευτυχισμένη γιαγιά η Φιλαρέτη Κομνηνού η οποία τα τελευταία 24ωρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό της εγγονής της.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο γιος της ηθοποιού Γιώργος Παπαγεωργίου έγιναν για πρώτη φορά γονείς και η ηθοποιός την οποία γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες” και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά “Η Παραλία”, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους 2.900 γραμμαρίων σε ιδιωτικό μαιευτήριο των Αθηνών.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού δεν θα μπορούσε να λείπει δίπλα από τους ευτυχισμένους νέους γονείς και την Πέμπτη (23/11) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής της.

Φωτογραφίζοντάς την στην αγκαλιά του Γιώργου Παπαγεωργίου, η Φιλαρέτη Κομνηνού ευχαρίστησε όσους της ευχήθηκαν για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από διάσημους και μη.

Ανάμεσα σε εκείνους που της ευχήθηκαν στα σχόλια ήταν η Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Μπακοδήμου, η Σοφία Φαραζή και πολλοί ακόμα.

Η ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα