Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η απάντηση για τις πλαστικές και η παραδοχή

Διαβάζεται σε 2'
Γαρυφαλιά Καληφώνη
Γαρυφαλιά Καληφώνη Instagram/@garifalia.kalifoni

Σε προσωπικές ερωτήσεις και σε αρνητικά σχόλια που δέχεται, απάντησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη μέσα από την εκπομπή της στο Youtube.

Μέσα από τη διαδικτυακή της εκπομπή στο Youtube, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε σε αρνητικά σχόλια που της γράφουν κατά καιρούς, αλλά και σε ερωτήσεις προσωπικού ενδιαφέροντος.

“Είμαι ένας άνθρωπος που αποφεύγει γενικά να διαβάζει αρνητικά σχόλια, γιατί έχω ένα θέμα με το άγχος μου. Έχω περάσει και από κρίσεις πανικού, κάνω ψυχοθεραπεία τα τελευταία 2-3 χρόνια, είπε αρχικά η γνωστή influencer.

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη απάντησε, επίσης, σε σχόλιο που ανέφερε “καλά ηρέμησε, με τον Μάστορα τα έχεις όχι με τον Κάρολο της Αγγλίας”, με την ίδια να λέει: “Για αρχή δεν μου αρέσει καθόλου ο Κάρολος της Αγγλίας. Δεν καταλαβαίνω, αυτό το σχόλιο, το “ηρέμησε”, το βλέπω συνέχεια. Σε τι να ηρεμήσω, απαντάω σε ερωτήσεις που μου κάνουν για τον Χρήστο, δεν τους αρέσει. Δεν απαντάω, πάλι δεν τους αρέσει”.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer και επιχειρηματίας απάντησε για το εάν έχει κάνει πλαστικές, αποκαλύπτοντας πως έχει βάλει μόνο υαλουρονικό στα χείλη της.

“Το να βάλεις υαλουρονικό δεν είναι πλαστική, ρε παιδιά. Δεν έχω κάνει πουθενά πλαστική. Έχω κάνει μόνο ενέσιμο στα χείλη μου. Κάθε 9 μήνες ακριβώς, βάζω 0,2 ml” είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα