Γενέθλια για τη Μαρία Καβογιάννη: Η εντυπωσιακή τούρτα και το πάρτι με καλούς φίλους

Γενέθλια για τη Μαρία Καβογιάννη: Η εντυπωσιακή τούρτα και το πάρτι με καλούς φίλους
Μαρία Καβογιάννη PAPADAKIS PRESS

Πόσων χρόνων έγινε η Μαρία Καβογιάννη, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της παρέα με καλούς φίλους. Ποιοι διάσημοι ήταν στο πάρτι της.

Γενέθλια έχει σήμερα, 13 Ιανουαρίου, η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη, η οποία καθήλωσε τους τηλεθεατές το τελευταίο διάστημα με την συγκλονιστική ερμηνεία της στη σειρά “Maestro”.

Η ταλαντούχα ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της χθες το βράδυ στο σπίτι της, παρέα με καλούς της φίλους, οι οποίοι της είχαν ετοιμάσει και μια πελώρια, εντυπωσιακή τούρτα: ήταν διώροφη, σε γαλάζιο χρώμα και είχε διακοσμημένα πάνω της ζαχαρωτά λουλούδια.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι φίλη με την Μαρία Καβογιάννη, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο οι προσκεκλημένοι της ηθοποιού της τραγουδούν “χρόνια πολλά”, ενώ η ίδια σβήνει τα κεράκια στην τούρτα της.

“Αυτός ο υπέροχος φωτεινός άνθρωπος έχει γενέθλια και ήμασταν χθες βράδυ μαζί της! Σε αγαπώ Μαρία και εύχομαι να έχεις μόνο χαρές στη ζωή σου”, έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη τραγουδίστρια στο insta story της.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και οι ηθοποιοί Βίκυ Σταυροπούλου, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Ορνέλα Λούτη.

Η Μαρία Καβογιάννη έκλεισε τα 65 της χρόνια.

Μαρία Καβογιάννη: Δείτε το βίντεο από τα γενέθλιά της

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα