Γέννησε η Ελισάβετ Σπανού: “Τα καταφέραμε κορίτσι μου” – Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της

Διαβάζεται σε 2'
Ελισάβετ Σπανού
Ελισάβετ Σπανού Instagram@elisavet_spanou

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο η Ελισάβετ Σπανού με την τραγουδίστρια να μοιράζεται τις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της και να στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα.

Μητέρα ενός κοριτσιού έγινε η Ελισάβετ Σπανού, με την τραγουδίστρια να “συστήνει” στον κόσμο τη νεογέννητη κόρη της.

Με μία συγκινητική ανάρτηση και δύο φωτογραφίες από το μαιευτήριο η Ελισάβετ Σπανού μοιράστηκε τα ευχάριστα νέα και απευθυνόμενη στο κοριτσάκι της της έγραψε ότι “τα καταφέραμε“.

Έχοντας γύρω μας, μια μεγάλη αγκαλιά…Υπήρχε ένα ‘πλέγμα’ προστασίας, αγάπης και υποστήριξης όλο αυτόν τον καιρό για μένα και αυτό το υπέροχο πλάσμα που ήρθε στον κόσμο!“, ανέφερε η Ελισάβετ Σπανού προσθέτοντας τις δικές της ευχαριστίες στα άτομα του περιβάλλοντός της και το ιατρικό προσωπικό που βρίσκονταν δίπλα της.

Η Ελισάβετ Σπανού δεν αναφέρθηκε στον πρώην σύντροφό της και μπαμπά του παιδιού της, με τον οποίο όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της πριν γεννήσει, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι πρώτοι 3 μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή. Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί! Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε. Όταν έμεινε έγκυος ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, με φόβισε το πρώτο τρίμηνο προσευχόμουν και έλεγα ‘Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό’.

Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά. Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας“, είχε εξομολογηθεί η Ελισάβετ Σπανού μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η ανάρτηση της Ελισάβετ Σπανού:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα