Γερασιμίδου: Η “σπόντα” για την τηλεόραση – “Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου”

Διαβάζεται σε 3'
Ελένη Γερασιμίδου
Ελένη Γερασιμίδου Glomex/MEGA

Η Ελένη Γερασιμίδου δήλωσε πως δεν την καλούν σε σειρές και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι νεότερες ηθοποιοί υποδύονται πια ρόλους μεγαλύτερης ηλικίας.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία μίλησε για την ζωή της, τα επαγγελματικά της, την τηλεόραση και την μακροχρόνια σχέση με τον σύζυγό της.

“Υπήρχε η παράσταση “Μικρή λέξη αγάπη” που θα επαναληφθεί αυτή την βδομάδα, για μια παράσταση και θα πάει και του χρόνου. Εγώ παίζω κάθε Σάββατο την κωμωδία του Άγγελου Πυριόχου, “Τι έχουν τα έρμα και ψοφούν” και στην “Γκαζοχωρίτισσα”‘ είπε, αρχικά, για το θέατρο.

Όσο για την τηλεόραση, εξέφρασε την πικρία της που δεν την έχουν καλέσει σε κάποια σειρά, ενώ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι νεότερες ηθοποιοί υποδύονται πια ρόλους μεγαλύτερης ηλικίας.

“Δεν με έχουν καλέσει για κάποιον ρόλο στην τηλεόραση, εκτός από την “Μουρμούρα” που πάω εκτάκτως. Δεν μπορώ να κάνω την τηλεόραση που έκανα πιο νέα. Έχω δυνάμεις, αλλά δεν μπορώ να αντέξω από το πρωί μέχρι το βράδυ σε ένα στούντιο, χωρίς να ξέρω τι γίνεται έξω. Δεν το αντέχω όλο αυτό και λόγω ηλικίας, ωστόσο θα μπορούσα να παίξω και κάπου αλλού. Φαίνεται ότι δεν χρειάζονται την ηλικία μου. Ρόλους της ηλικίας μου τους υποδύονται πλέον πολλές ωραίες και νέες κοπέλες. Κοπέλες των 40 ετών κάνουν τις μαμάδες σε ρόλους. Αν με καλούσαν κάπου ευχαρίστως θα πήγαινα, όχι σε καθημερινό ρόλο. Μου αρέσει η τηλεόραση και θα ήθελα να επιστρέψω. Όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και γιατί μου αρέσει” περιέγραψε η Ελένη Γερασιμίδου.

Για τις ανθρώπινες σχέσεις υπογράμμισε πως: “Έχω πει την γνώμη μου για τα πρωινά – μεσημεριανά, πολλά έχουν αδιάφορα θέματα. Δεν έχω όλη μέρα ανοιχτή την τηλεόραση. Υπάρχει πολύ κουτσομπολιό και αυτά. Με απασχολεί αν απομονώνουν κάτι μετά, αφού κάνω μία συνέντευξη. Τους κάνει εντύπωση πλέον ότι είμαι τόσα χρόνια με τον σύζυγό μου. Είναι πολλοί που είναι έτσι. Μου έρχεται κάποια στιγμή να πω ότι χωρίζω”.

“Δεν περάσαμε ποτέ μεγάλη κρίση με τον σύζυγό μου, αλλά περνάμε μικρές καθημερινές κρίσεις, μετά μας περνάει. Χτυπάμε πόρτες, βγαίνουμε στην αυλή και μετά όλα καλά. Δεν έχω μυστικό για την επιτυχία των σχέσεων. Πρέπει να αποκτάμε την εσωτερική μας ισορροπία και να καταλήγουμε σε κάτι που μας δίνει δύναμη. Όταν κάτι ξεπερνιέται να το ξεπερνάμε. Υπήρξαν στιγμές που είχα υπαρξιακές ανησυχίες. Μου είπε κάποια πράγματα μία ψυχολόγος και με βοήθησε. Πήγα γιατί συνεχώς έκλαιγα” είπε.

Για την κόρη της και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε πως, “δεν υπήρξα ποτέ καταπιεστική με την κόρη μου, ούτε και ο σύζυγός μου. ούτε εγώ ένιωσα καταπίεση από την οικογένειά μου. μπορεί να γκρινιάζω καμία φορά ίσως για δουλειές που δεν έχουν γίνει, επειδή δεν προλαβαίνω”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα