Γερμανού για Αργυρό: “Το Παρίσι φλέγεται – Έπρεπε να δείξει ενσυναίσθηση”
Διαβάζεται σε 2'
Το επικριτικό σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Πύργο του Άιφελ.
- 18 Οκτωβρίου 2026 19:00
Το βίντεο του Κωνσταντίνου Αργυρού, με φόντο τον Πύργο του Άιφελ για να προωθήσει το νέο του τραγούδι αλλά και τη επερχόμενη συναυλία του στο Παρίσι την ίδια στιγμή που η χώρα βρίσκεται εν μέσω έντονων διαδηλώσεων, θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού.
Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε για την στάση του καλλιτέχνη απέναντι σε όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή εκεί σημειώνοντας πως θα ήθελε να υπάρξει μια δικιά του τοποθέτηση για τα γεγονότα.
«Το Παρίσι φλέγεται, η κατάσταση είναι δραματική. Προσπαθώ να σκεφτώ απλώς αν θα μπορούσε να συνοδεύσει το βίντεο λέγοντας ότι σε μια πόλη που περνάει πολύ δύσκολες στιγμές, εμείς είχαμε ανακοινώσει και ίσως προπωλήσει τα εισιτήρια μιας συναυλίας που θα γίνει αύριο».
Παράλληλα, η Ναταλία Γερμανού έστρεψε τα βέλη της και προς την ομάδα των συνεργατών του, τονίζοντας τη σημασία που έχει η καθοδήγηση από έναν έμπειρο μάνατζερ σε τέτοιες περιπτώσεις: «Απλώς σκέφτεσαι ρε παιδί μου ότι είναι ένας καλλιτέχνης πρώτης γραμμής, έχει εταιρεία που τον έχει αυτοκράτορα, έτσι; Μάνατζερ σίγουρα δεν έχει; Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να μην του είπε “Κωνσταντίνε μου, επειδή είσαι αυτή τη στιγμή ένας πολύ μεγάλος σταρ στην Ελλάδα, μήπως θα έπρεπε να τοποθετηθείς και λίγο σε μια πόλη που αυτή τη στιγμή βράζει;”».
Κλείνοντας το σχόλιό της, υπογράμμισε: «Ένας θα έπρεπε ίσως να του πει πες κάτι, δυο λόγια, κάτι. Αυτό. Για να φανεί και εκείνος ότι έχει ενσυναίσθηση και είναι μέσα στο πνεύμα των ημερών. Αλλά εντάξει, θα μου πεις η μουσική είναι άλλο πράγμα πιθανότατα».