Γιάννης Στάνκογλου: Ο λόγος που κράτησε κρυφό το διαζύγιό του

Διαβάζεται σε 2'
stankoglou
Γιάννης Στάνκογλου Papadakis Press

Στην προσωπική του ζωή και το διαζύγιό του με τη πρώην πια σύζυγό του Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου εξηγώντας γιατί επέλεξε να το κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στους λόγους που επέλεξε να μη μιλήσει για τον χωρισμό και το διαζύγιό του με την πρώην σύζυγό του και σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν αναφέρθηκε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Μιλώντας στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, ο γνωστός ηθοποιός εξήγησε πως ο κυριότερος λόγος ήταν το να προστατεύσει τα παιδιά του, μία απόφαση που πάρθηκε από κοινού.

“Το ότι δεν το είπα δεν νομίζω ότι υπήρχε και λόγος να το πω. Πέρα από το ότι δεν θα ήθελα να με κρεμάσουν στα μανταλάκια, ότι ‘ο Στάνκογλου χώρισε’ και να περνάνε τα παιδιά μου από ένα περίπτερο και να το βλέπουν“, είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Στάνκογλου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου:

Σημειώνεται πως ο ηθοποιός είχε κρατήσει κρυφό το διαζύγιό του για περίπου 3-3,5 χρόνια όταν αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για αυτό σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό.

Ενώ πριν δύο μήνες, όντας καλεσμένος στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”, ο Γιάννης Στάνκογλου είχε δηλώσει σχετικά: “Γιατί να το πεις, γιατί να τα μοιραστείς όλα; Δεν έχει νόημα. Επέλεξα να το πω τώρα γιατί θα γινόταν ούτως ή άλλως. Και επειδή νιώθω ότι και τα παιδιά μου δεν έχουν πια αυτό που θα μπορούσε να περάσουν. Ξέρουν, γνωρίζουν έχει γίνει η δουλειά που πρέπει να γίνει […] Ένα παιδί 10 ετών και ένα 7 δεν λένε πολλά πράγματα, δείχνουν. Το θέμα είναι πως τους προσεγγίζεις και με τι τρόπο το εξηγείς και ειδικά όταν και οι δύο γονείς είναι εκεί, γιατί έχω συνεπιμέλεια. Οπότε από εκεί και πέρα αντιλαμβάνεσαι ότι τα παιδιά καταλαβαίνουν ότι οι γονείς τους θα είναι μαζί τους ο κόσμος να χαλάσει”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα