Γιάννης Τσιμιτσέλης: Ο εκνευρισμός με τις ερωτήσεις για τη Βάσω Λασκαράκη – “Έχεις λυσσάξει”

Διαβάζεται σε 2'
tsimitselis
Γιάννης Τσιμιτσέλης glomex

Η ενόχληση του Γιάννη Τσιμιτσέλη στις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις δημοσιογράφου για την πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

“Βροχή” από ερωτήσεις για την πρώην σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη δέχθηκε από δημοσιογράφους ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (04/12) σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και απ’ ότι φάνηκε η παρουσία του στην εκπομπή “Break” που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ η Βάσω Λασκαράκη, αλλά και όσα δήλωσε εκεί, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων που βρίσκονταν εκεί και έσπευσαν να μάθουν πώς ήταν η συνύπαρξή τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Αφορμή στάθηκε η ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη δήλωσή του για το “αν ο έρωτας με έρωτα περνάει” με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να μην κρύβει την ενόχλησή του.

Έχεις λυσσάξει, έχεις λυσσάξει, κατευθείαν. Σου λέω για τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη πόσο καλός ηθοποιός είναι και με ρωτάς για την εκπομπή της Βάσως. Είχε έρθει η κάμερα στην πρεμιέρα του θεάτρου να κάνουμε δηλώσεις”, είπε αρχικά ο ηθοποιός με τη δημοσιογράφο να συνεχίζει και να τον ρωτάει πώς πέρασε στο γύρισμα.

“Όταν έδινα συνέντευξη πέρασα καταπληκτικά, όπως περνάω και τώρα. Ωραία πέρασα. Απαντούσα στις ερωτήσεις που μου έκαναν”, είπε με την ίδια δημοσιογράφο να ζητάει να μάθει αν υπήρχε αμηχανία ανάμεσα στον ίδιο και την πρώην σύζυγό του.

Αν ένιωθα αμήχανα δεν θα έκανα δηλώσεις. Για να έκανα δηλώσεις πάει να πει ότι ένιωθα μια χαρά. Τι άλλο θέλεις να μάθεις; Κάτσε να απαντήσω για τη Βάσω. Τι άλλο θες να με ρωτήσεις;“, είπε σε έντονο ύφος ο ηθοποιός απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο.

Σημειώνεται πως και η Βάσω Λασκαράκη είχε εκφράσει ανοιχτά την ενόχλησή της σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση, για τις ερωτήσεις που δέχεται για τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα