Gigi Hadid: Ποζάρει με μαγιό, δείχνει στο Instagram τον “δράκο” της και διχάζει

Gigi Hadid: Ποζάρει με μαγιό, δείχνει στο Instagram τον “δράκο” της και διχάζει
Gigi Hadid Instagram@gigihadid

"Ζαλίζει" η νέα ανάρτηση του διάσημου μοντέλου, η οποία ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μόνο με το μαγιό της με τους θαυμαστές της να τα χάνουν με το τατουάζ που κοσμεί τον γλουτό της.

Η Gigi Hadid γνωρίζει πολύ καλά πώς να μαγνητίζει τον φωτογραφικό φακό είτε πρόκειται για κάποια φωτογράφιση εξωφύλλου σε κάποιο μεγάλο περιοδικό μόδας είτε για candid στιγμιότυπα.

Το διάσημο super model μοιράζεται με τους 78,8 εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram πολλές στιγμές της καθημερινότητας της και το τελευταίο 24ωρο η ίδια έφερε το καλοκαίρι στις αρχικές σελίδες των followers, ανεβάζοντας κι άλλο τη θερμοκρασία.

Φορώντας μόνο το μπικίνι της και χωρίς μακιγιάζ, η Gigi Hadid πόζαρε με αέρα top model στον φακό από τις καλοκαιρινές της διακοπές και δημοσίευσε δύο στιγμιότυπα, όπου στο ένα από αυτά οι θαυμαστές της παρατήρησαν ένα μεγάλο τατουάζ δράκου να κοσμεί τον γλουτό της.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία δίχασε τους διαδικτυακούς φίλους του μοντέλου και πολλοί ευχήθηκαν το τατουάζ να μην είναι αληθινό, ενώ άλλοι την αποκάλεσαν “Mother of Dragons (μητέρα των δράκων)” εμπνευσμένοι από τη Daenerys Targaryen (aka Khaleesi) του Game of Thrones.

Για άλλους οι δράκοι έγιναν εντελώς ξαφνικά τα αγαπημένα τους πλάσματα.

Η ίδια πάντως δεν διευκρινίζει αν πρόκειται όντως για αληθινό τατουάζ, επιλέγοντας να συνοδεύσει την ανάρτησή της με ένα emoji δράκου.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα