Γιώργος Λιανός: Οικογενειακώς στον Άγιο Δομίνικο – Η κόρη μου θα πάει σε νηπιαγωγείο εκεί

Διαβάζεται σε 4'
skorda-lianos
Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιανός glomex

Στον Άγιο Δομίνικο θα είναι η βάση της οικογένειας του Γιώργου Λιανού εξαιτίας των υποχρεώσεων του παρουσιαστή στον νέο κύκλο του Survivor που κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του 2024.

Δεκαοκτώ ημέρες απομένουν για να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ ο νέος κύκλος του Survivor, το οποίο όπως προδίδει και το trailer που ξεκίνησε να προβάλλεται, “φέτος παίζεται αλλιώς“.

Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, όπου θα πραγματοποιηθεί και φέτος το reality επιβίωσης, ο παρουσιαστής του show Γιώργος Λιανός βρέθηκε στην εκπομπή “Fay’s Time” και μίλησε για την πρεμιέρα αλλά και τους νέους κανόνες του παιχνιδιού.

Πέρα όμως από τις ριζικές αλλαγές στο παιχνίδι, αναφέρθηκε και στις αλλαγές που θα συμβούν στη δική του οικογένεια αφού όπως αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά η σύζυγός και η 3χρονη κόρη του θα μετακομίσουν στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η μικρή θα πάει εκεί νηπιαγωγείο.

“Έχουμε βρει και ένα νηπιαγωγείο στο οποίο μιλάνε αγγλικά και ισπανικά. Θα πάει φέτος πρώτη φορά, τώρα τι γλώσσα θα μιλάει όταν γυρίσουμε πίσω. Θα της λέω ‘καλημέρα Βαλέρια’ και θα μου λέει ‘Hola qué tal, papi'”. Της αρέσει εκεί, αλλά δεν έχει πολλά παιδάκια για να παίζει. Έχουν φέρει κι άλλοι τα παιδιά τους. Θα είμαστε οι 3 μας στην αρχή, τα μεγάλα παιδιά θα έρθουν στις διακοπές του Πάσχα”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός.

Ο Γιώργος Λιανός για τους νέους κανόνες:

Survivor 2024: Δείτε το νέο trailer

Survivor 2024: Όλες οι αλλαγές που θα δούμε φέτος

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, θα πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο Survivor θα επιστρέψει με πολλές αλλαγές, ειδικά όσον αφορά τις αποχωρήσεις.

Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί παίκτες! Θα βγούμε στον “αέρα” στις 7 Ιανουαρίου. Ναι! Θα επιστρέψουν κάποιοι παίκτες από προηγούμενες σεζόν, γιατί θεωρώ πως ο κόσμος θέλει να δει λίγο περισσότερο κάποιους παίκτες. Πρέπει να δώσουμε παραπάνω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες και θα το κάνουμε!

Έρχονται μεγάλες αλλαγές αυτή τη χρονιά! Καταρχάς αλλάζουν οι κανόνες. Δεν θα υπάρχουν sms (καταργείται η ψηφοφορία). Αυτό σημαίνει ότι φέτος θα είναι μία αγωνιστική χρονιά. Κάθε παίκτης θα αποφασίζει μόνος του για το μέλλον του. Όποιος χάνει στο αγώνισμα θα αποχωρεί. Φυσικά θα υπάρχουν τα Συμβούλια του Νησιού και υποψήφιοι. Η αποχώρηση θα πραγματοποιείται μεταξύ δύο ατόμων και θα προέρχονται από τις καλύτερες αγωνιστικά στιγμές τριών παικτών”.

Οι κυριότερες αλλαγές που θα δούμε στο νέο κύκλο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, συνοψίζονται ως εξής:

1. Τέλος η ψηφοφορία του κοινού
2. Η αποχώρηση θα γίνεται μέσα από αγωνίσματα
3. Η χαμένη ομάδα θα προχωρά σε συμβούλιο – Οι υποψήφιοι θα μονομαχούν για την παραμονή τους

Υπενθυμίζεται πως και ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις, αναφέροντας πως για πρώτη φορά φέτος θα δούμε μία σημαντική αλλαγή σε ό,τι αφορά τις παραβιάσεις. Μετά και τα περιστατικά παραβίασης κανονισμών και προβλημάτων με κλοπές που παρατηρήθηκαν στον τελευταίο κύκλο, θα υπάρχουν χρηματικές ποινές στους παίκτες.

Survivor 2024: Το πρόσωπο που “κλείδωσε”

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Γεια σου”, υπάρχει ήδη μία “Διάσημη” που έχει “κλειδώσει” την συμμετοχή της στο νέο Survivor, κι αυτή είναι η αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, Όλγα Πηλιάκη.

“Έχουμε μία γυναίκα, μία αθλήτρια που πιστεύω ότι θα σαρώσει στο Survivor και έδωσε τα χέρια, είναι αποκλειστικό, θα τη δούμε σίγουρα. Είναι η Όλγα Πηλιάκη, η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που θα ταξιδεύσει στον Άγιο Δομίνικο και θα τη δούμε πραγματικά να δίνει πόνο στα αγωνίσματα” είπε χαρακτηριστικά δημοσιογράφος της εκπομπής.

Υπενθυμίζεται πως η Όλγα Πηλιάκη είχε συμμετάσχει στον πρώτο κύκλο του Nomads το 2017. Ο σύζυγός της, Στέλιος Χανταμπάκης, είχε συμμετάσχει τόσο στο Survivor 2017 όσο και στο περσινό Survivor All Star, αλλά και στον δεύτερο κύκλο του Nomads, το 2018, στο οποίο νίκησε.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα