Good Job Nicky: “Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός”

Διαβάζεται σε 3'
Good Job Nicky: “Κανείς δεν είναι καλός Χριστιανός”
Γιάννης Πάριος - Good Job Nicky papadakispress

Ο Good Job Nicky μίλησε για τη σχέση του με την θρησκεία. Όσα είπε για τον Γιάννη Πάριο.

Καλεσμένος της Αθηναϊδος Νέγκα βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο Good Job Nicky, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα αργά» σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε στο Action 24.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για την σχέση του με την θρησκεία και τον ορισμό περί ηθικής.

“Δεν θα έλεγα ότι είμαι μαμάκιας. Η μητέρα μου είναι η κολλητούλα μου. Πραγματικά είναι ο καλύτερος μου φίλος, δεν υπάρχει ένα πράγμα που δεν ξέρει η μάνα μου για μένα. Είναι απίστευτο. Είναι πάρα πολύ ανεκτική η μητέρα μου. Θεωρώ ότι είναι πιο σημαντικό να φάω τα μούτρα μου από το να μην τα φάω, οφείλω να ζήσω μια εμπειρία που ίσως η μητέρα μου με προειδοποιεί για αυτό. Με τον πατέρα μου έχουμε μια υγιέστατη κόντρα, αλλά πάντα είχαμε αγάπη. Κάνουμε ωραίες εποικοδομητικές συζητήσεις με περισσότερη ουσία. Χίλιες φορές να σου μιλήσω για την Σοφία και τον Γιάννη. Για τους γονείς μου. Εγώ αναγνωρίζω την μαμά και τον μπαμπά μου, όχι την Αλιμπέρτη και τον Πάριο. Τι μοντελάρα, τι ηθοποιάρα και τι τραγουδιστής. Βλέπω τη μάνα μου που με έχει κάνει άνθρωπο” είπε αρχικά ο Good Job Nicky.

Πιο συγκεκριμένα, ο Good Job Nicky δήλωσε: «Υπάρχει φως και σκοτάδι στη ζωή και νιώθω ότι είναι απαραίτητα και τα δύο. Αλλιώς τι κάνουμε εδώ, τι αντιμετωπίζουμε; Προσωπικά παραπατάω ασταμάτητα θέλω να πιστεύω και νομίζω ότι και αυτό είναι απαραίτητο έτσι ώστε να μπορώ να διαχωρίζω και να ξεχωρίζω. Νιώθω ότι όλοι μας πρέπει να ακροβατούμε σε αυτό το σκοινί, τι είναι σωστό και τι όχι ουσιαστικά, αλλά εξαρτάται και από το τι είναι σωστό και τι όχι. Δηλαδή ποια είναι η πυξίδα; Οι παράγοντες ποιοι είναι; Τι είναι δηλαδή ηθικό; Υπάρχει μια έκφραση στο που λέει πως αυτό που είναι χαοτικό στο μυρμήγκι είναι νορμάλ για την αράχνη. Μέσα από ένα τραγούδι μου αυτό ουσιαστικά προσπαθώ να εξερευνήσω».

«Είμαι ευγνώμων για την υγεία στη ζωή και για το γεγονός ότι, ακόμα και όταν κολλάω, ξεκολλάω δημιουργικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό το πράγμα αλλά φεύγει και έρχεται, είναι απίθανο. Βουλιάζεις δηλαδή στο γεγονός ότι δεν μπορείς να δημιουργήσεις σαν άνθρωπος που η ταυτότητα σου είναι η δημιουργία. Κάπως όμως ξαναέρχεται, κάπως με ξαναβρίσκει και είμαι πολύ ευγνώμων για αυτό. Ευχαριστώ τον Θεό και οτιδήποτε άλλη δύναμη υπάρχει εκεί έξω».

«Κανείς δεν είναι καλός χριστιανός. Η πιο Χριστιανική στιγμή που έχει ο άνθρωπος είναι στο αεροπλάνο, άμα κουνήσει λίγο», είπε στη συνέχεια ο ίδιος.

Το σχετικό απόσπασμα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα