H Lady Gaga εξηγεί γιατί γουστάρει τρελά τους Iron Maiden

Διαβάζεται σε 2'
Lady Gaga
Lady Gaga Associated Press

Μπορεί μία σταρ της ποπ να γουστάρει τη μουσική των θρύλων του Heavy Metal; Φυσικά και μπορεί αν πρόκειται για την Lady Gaga και τους Iron Maiden.

Εκ πρώτης όψεως Lady Gaga και Iron Maiden δεν έχουν τίποτα κοινό. Τελείως διαφορετικό μουσικό στιλ, εντελώς διαφορετικό κοινό, άλλοι κόσμοι, άλλοι κώδικες.

Ελα όμως που, όπως γράφει το loudersound.com, η μεγάλη σταρ της ποπ τρελαίνεται για τους Βρετανούς metallers! Kαι έχει μάλιστα συγκεκριμένους λόγους να είναι ερωτευμένη με το κατά πολλούς καλύτερο heavy metal συγκρότημα όλων των εποχών.

Ακόμα και τώρα η Lady Gaga θυμάται τη συναυλία του 2011 στο Rolling Stone: “Ηταν κάτι φοβερό”. Η τραγουδίστρια άρχισε να παρακολουθεί το show των Maiden από ειδικά διαμορφωμένο χώρο αλλά μόλις το συγκρότημα άρχισε να παίζει τις πρώτες νότες του “Τhe number of the beast” δεν άντεξε, ξεχύθηκε στην αρένα και έγινε ένα με τον κόσμο.

“Χορεύαμε και τραγουδάγαμε. Υπήρχε ένας τρομερός ενθουσιασμός και απόλυτη αγάπη για τη μουσική. Δεν έχει σημασία ποιος ή ποια είσαι, δεν χρειάζεται να ξέρεις τίποτα για τη μουσική για να την αγαπήσεις. Οι πάντες με αγκάλιαζαν και ύψωναν τις γροθιές τους στον αέρα” θυμάται η Gaga.

Για να συνεχίσει:” Oι Μaiden δεν είχα ποτέ ένα απόλυτο hit. Ομως περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο και οι fans ζουν γι’ αυτές τις στιγμές. Ζουν και πεθαίνουν για την μπάντα. Εμένα αυτό είναι το όνειρό μου”.

“Οταν λοιπόν” καταλήγει “με αποκαλούσαν επόμενη Μαντόνα, εγώ έλεγα όχι είμαι η επόμενη Iron Maiden”.

Με τη διαπίστωση, ειρήσθω εν παρόδω, συμφώνησε και ο τραγουδιστής των Maiden Bruce Dickinson που είπε ότι “η Gaga προφανώς δεν είναι η επόμενη Madonna, είναι κάτι πολύ καλύτερο από αυτό”.

Aπό κοντά και ο ηγέτης των Maiden, Steve Harris ο οποίος θυμάται ότι “η κόρη μου, πολύ νέα το 2011, έσπευσε να βγάλει μία φωτογραφία μαζί της όταν ήρθε στη συναυλία μας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα