Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου συγκλονίζει μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα του 2015

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου συγκλονίζει μιλώντας για το τροχαίο ατύχημα του 2015
Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου Glomex

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου μιλά για το τροχαίο ατύχημα από το οποίο σώθηκε επειδή φορούσε ζώνη ασφαλείας. "Νιώθεις πως δεν έχεις κανέναν έλεγχο της κατάστασης", εξηγεί.

Η δημοσιογράφος Αντριάνα Παρασκευοπούλου συγκλονίζει μιλώντας στην εκπομπή “ΦλΕΡΤ” και τη Νάντια Κοντογεώργη για το τροχαίο ατύχημα που σημάδεψε τη ζωή της το 2015. Όπως εξηγεί, έκτοτε αντιλαμβάνεται την κάθε μέρα ως δώρο.

Ήταν μια δύσκολη στιγμή το 2015. Ο οδηγός παραβίασε το στοπ, οπότε με χτύπησε κάπως χαμηλά στον άξονα του αυτοκινήτου. Αυτό τούμπαρε στο αντίθετο ρεύμα. Σύρθηκα περίπου 60 μέτρα σε αυτή την κατάσταση. Κατάφερα να βγω και σώθηκα μόνο χάρη στη ζώνη ασφαλείας.

Νιώθεις πως δεν έχεις κανέναν έλεγχο της κατάστασης. Την ώρα που γυρνούσε το αμάξι αισθανόμουν ότι ήμουν κάπου δεμένη.

Πολλές φορές θεωρούμε ότι τέτοια τροχαία γίνονται μόνο αν βγούμε στην εθνική, αν βρέχει, αν υπάρχει υπερβολική ταχύτητα. Δεν είναι όμως κάτι τόσο μακρινό. Εμένα ήταν μια απόσταση ελάχιστα μέτρα από το σπίτι μου, λίγη ώρα πριν έρθω στη δουλειά.

Μετά ακολουθεί ένα διάστημα περίεργο. Αισθάνεσαι σαν να ζεις σε μια ζώνη του λυκόφωτος. Δεν μπορείς να προσδιορίσεις ότι όλο αυτό τελείωσε.

Πολλοί με ρωτάνε πως ένιωθα. Αυτό που νιώθεις από τη πρώτη στιγμή είναι πως το δώρο της ζωής δεν είναι στάνταρ. Αποτυπώνεται στο μυαλό σου, στην καρδιά σου, στην ψυχή σου ότι η κάθε μέρα είναι ένα δώρο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα