Η απάντηση Καπουτζίδη στον ομοφοβικό οχετό του Βελόπουλου

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Καπουτζίδης
Γιώργος Καπουτζίδης papadakispress

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στην χυδαία επίθεση που δέχθηκε από τον Κυριάκο Βελόπουλο στα social media.

Ομοφοβική επίθεση μέσω Twitter εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος κατά του Γιώργου Καπουτζίδη, με τον δεύτερο να απαντά μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Η αφορμή για την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει δόθηκε μετά από μια συνέντευξη του Γιώργου Καπουτζίδη στον Γιώργο Λιάγκα, όπου ο παρουσιαστής και ηθοποιός, αναφέρθηκε στον πολιτικό.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Καπουτζίδης απαντώντας στην ερώτηση του παρουσιαστή για το ποια είναι η άποψή του για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε:

“Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κ. Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορωνοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον; Κανονικά θα έπρεπε να το στείλουμε στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Αν ήμουν πρωθυπουργός, θα τον είχα στείλει στην Γιουχάν , να γυαλίσει όλα τα πόμολα με Βυζαντινόν, να σταματήσει ο κορωνοϊός”.

Στην συνέχεια ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε μια αισχρή ανάρτηση απαντώντας στον παρουσιαστή μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Για τον κύριο Καπουτζίδη επειδή μίλησε για το 2105 και την εργασία μου μιλώντας για… πόμολα, του συνιστώ να πάει στρατό και να γυαλίσει όλα τα πόμολα του στρατοπέδου !Αλήθεια πήγε στρατό; Γυάλισε τα πόμολα;”, έγραψε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

O Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε μια αποστομωτική απάντηση στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, μέσα από ένα Story στο Instagram.

“Ενημερώστε παρακαλώ όποιον ενδιαφέρεται πως στον στρατό παρουσιάστηκα τον Μάρτιο του 1999 και απολύθηκα τον Φεβρουάριο του 2001. Υπηρέτησα 23 μήνες ως έφεδρος αξιωματικός Πεζικού. Κατατάχθηκα στο Κιλκίς, έπειτα 4 μήνες στο ΣΕΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης και από εκεί στο 514 ΤΠ στο Πρωτοκκλήσι του Έβρου και στο 563 ΤΠ στα Θερμά Νιγρίτας. Αυτά και καλή χρονιά!“, έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Instagram

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα