Η αποκάλυψη για τη μεταμόρφωση της Adele

Η αποκάλυψη για τη μεταμόρφωση της Adele
Η μεταμόρφωση της Adele @youtubegaugegirltraining

Ο πρώην προσωπικός προπονητής της Adele υπερασπίζεται την τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση της διεθνούς φήμης τραγουδίστριας μετά τα πολυάριθμα αρνητικά σχόλια.

Η Adele, η τραγουδίστρια που κάνει το κοινό να ανατριχιάζει με τη φωνή της, εμφανίστηκε αγνώριστη στα γενέθλιά της στις 5 Μαΐου. Η φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου, δίχασε τους θαυμαστές της και προκάλεσε ποικίλα σχόλια (αρκετά αρνητικά).

Οι θαυμαστές της από όλο τον κόσμο δεν σταμάτησαν να την κριτικάρουν, για το νέο της πιο αδύνατο εαυτό. Συγκεκριμένα κάποια από τα σχόλια έλεγαν χαρακτηριστικά :

“Λοιπόν δεν είσαι η Adele που ξέραμε, δεν μοιάζεις καν με αυτήν”, “Θέλουμε την παλιά Adele πίσω” “Μερικοί άνθρωποι απλώς δεν προορίζονταν να είναι αδύνατοι”.

Σχόλια θαυμαστών της Adele Instagram

Σύμφωνα με το boredpanda, ο πρώην προσωπικός γυμναστής της βγήκε μπροστά για να την υπερασπιστεί με ένα post στο Instagram.

Όπως ανέφερε στην ανάρτησή του:

Ως πρώην προσωπικός προπονητής της Adele, θεωρώ ότι είναι απογοητευτικό να διαβάζουμε αρνητικά σχόλια και κατηγορίες που αμφισβητούν τον τρόπο με τον οποιο έχασε βάρος. Μετά την προσωπική μου εμπειρία όταν δούλεψα μαζί της και στα πάνω της και στα κάτω της, έχω να πω ότι πάντα βαδίζει στο ρυθμό της, με τους δικούς της όρους. Ποτέ δεν υπονόμευσε το ταλέντο που της έδωσε ο Θεός.

Ποτέ δεν προσποιήθηκε ότι ήταν κάτι που δεν ήταν. Αυτό που είδατε ήταν αυτό που έχει συμβεί. Και όλοι το λάτρεψαν! Όταν ξεκινήσαμε το ταξίδι μας μαζί με την Adele, δεν ήταν ποτέ για να γίνει υπερβολικά αδύνατη. Ήταν για να γίνει υγιής .

Ειδικά μετά την εγκυμοσύνη και μετά τη χειρουργική επέμβαση. Όταν έχασε τα 25 κιλά, ανακοινώθηκε η περιοδεία, έπρεπε να ετοιμαστούμε για ένα εξαντλητικό πρόγραμμα 13 μηνών. Εκείνη την εποχή, η προπόνηση έγινε πιο εντατική και έκανε καλύτερες επιλογές για φαγητό.

Ως αποτέλεσμα, έχασε σημαντικό βάρος και οι άνθρωποι το έβλεπαν. Ο μετασχηματισμός του σώματός της ήταν είδηση σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Η προσοχή που δημιούργησε ήταν εντυπωσιακή. Από τότε που μετακόμισε στο Λος Άντζελες, είναι σίγουρο ότι υπέστη μερικές σκληρές προσωπικές αλλαγές.

Είναι φυσικό ότι με την αλλαγή έρχεται μια νέα αίσθηση του εαυτού μας η οποία θέλει την καλύτερη δυνατή έκδοσή μας. Αγκάλιασε καλύτερες διατροφικές συνήθειες και δεσμεύτηκε για την φυσική της κατάσταση και “ίδρωσε”.

Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος ή πιο ευτυχισμένος γι ‘αυτήν! Αυτή η μεταμόρφωση δεν προορίζεται για πωλήσεις άλμπουμ, δημοσιότητα ή για να είναι πρότυπο. Το κάνει για τον εαυτό της, για την Adele. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι αναγνωρίζουν και εκτιμούν τη σκληρή δουλειά που έκανε η Adele για να βελτιωθεί μόνο, γι’ αυτήν και για την οικογένειάς της.

Δεν έχασε το βάρος για να φανεί στους άλλους, για να αισθάνονται άσχημα για τον εαυτό τους. Αυτός ο προσωπικός μετασχηματισμός δεν έχει καμία σχέση με εμένα ή εσάς. Είναι για την Adele και πώς θέλει να ζήσει τη ζωή της. Δεν έχει αλλάξει από την Adele με την οποία μεγαλώσαμε και αγαπήσαμε. Απλώς υπάρχει λίγο λιγότερη από αυτήν και είναι αρκετή για όλους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα