Η επική φάρσα του Ryan Reynolds από τα βάθη του Τιτανικού

Διαβάζεται σε 2'
Ryan Reynolds
Ryan Reynolds AP Photo Steve Luciano

Τον παραδοσιακό -για εκείνον- τρόπο για να γιορτάσει τα γενέθλια του φίλου του, Rob McElhenney, επέλεξε ο Ryan Reynolds. Κι αυτός δεν είναι άλλος από μια πετυχημένη φάρσα.

Ένα από τα πράγματα για τα οποία φημίζεται ο Ryan Reynolds είναι οι πετυχημένες φάρσες που “σκαρώνει” κατά καιρούς. Μάλιστα, ένα από τα συνηθέστερα “θύματά” του είναι η σύζυγός του, Blake Lively και δεν διστάζει να δημοσιεύει και τα σχετικά ντοκουμέντα.

Στο “στόχαστρο” για την τελευταία του φάρσα βρέθηκε ο φίλος του και συμπρόεδρος της ουαλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Wrexham AFC, Rob McElhenney. Αφορμή στάθηκαν τα 47α γενέθλια του McElhenney, η ημερομηνία των οποίων ωστόσο, να είναι ίδια με αυτή της βύθισης του Τιτανικού.

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει απευθείας στην κάμερα, ενώ φοράει και τη στολή του Deadpool. “Έτσι, για τη μεγάλη του μέρα φέτος, χρηματοδότησα μια αποστολή στον πυθμένα του ωκεανού για να ανακτήσω μερικά μπουκάλια Wrexham Lager, που ήταν πραγματικά σε εκείνο το παρθενικό ταξίδι, για να τα χρησιμοποιήσω σε μια επική πρόποση γενεθλίων”, είναι τα λόγια του, αναφερόμενος στην πραγματική μπύρα που παρασκευάζεται από μια εταιρεία που μοιράζεται το ίδιο όνομα με την ποδοσφαιρική του ομάδα (η οποία σερβιρίστηκε στο πραγματικό ταξίδι του Τιτανικού το 1912).

Στο βίντεο, ο Reynolds έδειξε αποσπάσματα από υποβρύχια πλάνα του Τιτανικού, προτού παραδεχτεί ότι δεν μπόρεσαν να βρουν καθόλου από την μπύρα. “Ψάξαμε και ψάξαμε, και ενώ δυστυχώς δεν βρήκαμε καθόλου πόσιμη Wrexham Lager, αυτό που βρήκαμε ήταν ακόμα πιο όμορφο…”.

Στο βίντεο, αποκάλυψε την πραγματική φάρσα – ένα χειροποίητο πορτρέτο του McElhenney στο ύφος του γυμνού σχεδίου της Kate Winslet στην ταινία Τιτανικός του 1997, με μια εικόνα του ηθοποιού χωρίς μπλούζα που φοράει το φανταστικό κολιέ Heart of the Ocean.

“Γι’ αυτό ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την καρδιά της οικογένειας της Wrexham AFC στέλνοντας στον Rob  όλη την αγάπη που μπορούμε για τα γενέθλιά του”, συνέχισε ο Reynolds.

Δείτε τη φάρσα του Ryan Reynolds:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα