Η Γιόκο Όνο διασκευάζει το “Imagine”

Η Γιόκο Όνο διασκευάζει το “Imagine”
Η Γιόκο Όνο ASSOCIATED PRESS

Η Γιαπωνέζα καλλιτέχνης, τραγουδίστρια, στιχουργός και ακτιβίστρια θα κυκλοφορήσει νέο δίσκο με τίτλο "Warzone", που θα περιλαμβάνει νέες εκτελέσεις γνωστών κομματιών από το σύνολο της καριέρας της.

Το νέο άλμπουμ της Γιόκο Όνο με τίτλο «Warzone» θα κυκλοφορήσει με νέες εκτελέσεις γνωστών κομματιών από το σύνολο της καριέρας της, καθώς και με τη διασκευή του «Imagine» του εκλιπόντος συζύγου της, Τζον Λένον, ιδρυτικού μέλους του συγκροτήματος Beatles.

Χθες η Γιαπωνέζα καλλιτέχνης, τραγουδίστρια, στιχουργός και ακτιβίστρια σε κοινωνικά ζητήματα παρουσίασε το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο είχε συμπεριλάβει πρώτη φορά στο άλμπουμ της «Rising» .

Το “Warzone” στην αρχική του εκτέλεση ήταν ένα hardcore punk τραγούδι. Το νέο “Warzone” είναι εντελώς διαφορετικό με περισσότερους στίχους και σύνθεση με πιάνο.

Κάθε Τρίτη θα παρουσιάζεται ένα νέο τραγούδι από το άλμπουμ «Warzone» σε υπηρεσίες streaming και στο site της Γιόκο Όνο.Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου από τη δισκογραφική εταιρεία του γιου της, Σον Λένον Chimera Music.

Με πάνω από 50 χρόνια στη μουσική βιομηχανία η χήρα του Τζον Λένον έχει υπογράψει συνολικά είκοσι άλμπουμ. Στο τελευταίο επανέρχεται σε 13 τραγούδια από την περίοδο 1970 – 2009 και τα ξαναγράφει.

Σε όλο το άλμπουμ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη φωνή και στους στίχους της Γιόκο Όνο, αναφέρεται σε δελτίο Τύπου.

“Ο κόσμος είναι τόσο χάλια. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους. Ζούμε σε μία εμπόλεμη ζώνη … Μου αρέσει να δημιουργώ τα πράγματα με νέο τρόπο. Κάθε μέρα τα πράγματα αλλάζουν” δήλωσε η καλλιτέχνης.

Το 2017 η Ένωση Εθνικών Εκδοτών Μουσικής αποφάνθηκε ότι το τραγούδι “Imagine” δεν ανήκει μόνο στον Τζον Λένον και οι στίχοι του φέρουν πλέον και την υπογραφή της Γιόκο Όνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα