Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει: “23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα”

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Βρανά
Κατερίνα Βρανά PAPADAKIS PRESS

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η σημερινή ημερομηνία για την κωμικό Κατερίνα Βρανά, καθώς πριν 7 χρόνια πάλεψε και κέρδισε τη μάχη με τη ζωή. Οι αναρτήσεις της.

Τα… δεύτερα γενέθλιά της γιορτάζει η Κατερίνα Βρανά, καθώς, σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου, ήρθε αντιμέτωπη με τον θάνατο και κατάφερε να βγει νικήτρια.

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η αγαπημένη stand up comedian ποζάρει κρατώντας ένα μπαλόνι με τον αριθμό 7 και γράφει:

15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου.
23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθανα.
Γλέντι 2-σε-1
7 Χρόνια Επιβίωσης.
Περιτριγυρισμένη από όλους όσους με κράτησαν ζωντανή. Γιατροί, οικογένεια, θεραπευτές, φίλοι.
Ευχαριστώ όλους όσους ήρθατε και μου λείψατε όσοι δεν μπορέσατε.
Σας αγαπάω όλους τόσο τόσο πολύ!”.

Λίγες μέρες πριν, η γνωστή κωμικός είχε γιορτάσει τα κανονικά της γενέθλια, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στα social media και γράφοντας:

“Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Παρακαλώ δείξτε υπομονή μέχρι να απαντήσω σε όλους σας. Νομίζω θα το έχω καταφέρει σε κανα δύο χρόνια.
15 Απριλίου είναι τα γενέθλιά μου.
23 Απριλίου είναι η μέρα που σχεδόν πέθαινα. Οπότε έχουμε πλέον μπει επίσημα στην Εορταστική Εβδομάδα Επιβίωσης και Γενεθλίων! Γιορτάζω μία που γεννήθηκα και μία που δεν πέθανα! 7 Χρόνια Αναγέννησης, μπίτσεζ!”

Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο του 2017, ενώ βρισκόταν σε περιοδεία στη Μαλαισία, η Κατερίνα Βρανά αρρώστησε βαριά και παραλίγο να πεθάνει. Στο νοσοκομείο δεν έγινε έγκαιρη διάγνωση, με αποτέλεσμα να παλέψει μέχρι και με τη σηψαιμία για να σωθεί. Έκτοτε, αντιμετωπίζει δυσκολίες με την ισορροπία, την κίνηση, την όραση και την ομιλία της.

“Σχεδόν πέθανα” ονόμασε έπειτα τις παραστάσεις της, αφότου επέστρεψε στο “σανίδι”, οι οποίες έκαναν απανωτά sold out.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα