Η Kourtney Kardashian βγάζει γάλα με θήλαστρο αλλά ενόχλησε το Instagram

Διαβάζεται σε 2'
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ
Κόρτνεϊ Καρντάσιαν - Τράβις Μπάρκερ Evan Agostini/Invision/AP IMAGES

Στιγμιότυπα από τη ζωή της το τελευταίο διάστημα μοιράστηκε η Kourtney Kardashian, όμως ένα από αυτά προκάλεσε την αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου.

Αυτή είναι η ζωή“, έγραψε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν (Kourtney Kardashian) στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram και δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια από σειρά από φωτογραφίες και στιγμές της καθημερινότητάς της, ως νέα μητέρα ξανά.

Η 44χρονη Κόρτνεϊ, η οποία έχει αποκτήσει άλλα τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick, στις αρχές Νοεμβρίου του 2023 έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον μουσικό Travis Barker και στην τελευταία της ανάρτηση επέστρεψε τους 224 εκατομμύρια ακόλουθούς της να “ρίξουν” μια ματιά στη ζωή τελευταία.

Η επιχειρηματίας και influencer στο carousel post της δημοσίευσε φωτογραφίες του τεσσάρων μηνών γιου της, Rocky Thirteen, όπως ονομάζεται, να απολαμβάνει τη βόλτα του με το καρότσι, το οποίο θυμίζει vintage αυτοκίνητο.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται το χέρι του μικρούλη να παίζει με το κολιέ του μπαμπά του, αλλά και ένα σημείο του σπιτιού τους το οποίο είναι γεμάτο κόκκινα τριαντάφυλλα.

Μία όμως από τις φωτογραφίες ήταν αυτή που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και δεν είναι άλλη από αυτή στην οποία η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν φαίνεται να βγάζει γάλα από το στήθος της με θήλαστρο, φορώντας ένα δαντελένιο μαύρο κορμάκι και γόβες.

Εκτός από τα εκατομμύρια likes που συγκέντρωσε το τελευταίο ποστ της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια, τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο, επικεντρώθηκαν στη συγκεκριμένη πράξη της influencer.

Με μακιγιάζ και τακούνια για να μας δείξει ότι χρησιμοποιεί αντλία στήθους; Τι κάνουν οι άνθρωποι για το χειροκρότημα;“, έγραψε ένας χρήστης για να πει ένας άλλος: “Ναι, αυτό κάνει κάθε μητέρα. Φοράει ψηλά τακούνια, εσώρουχα και αντλεί μητρικό γάλα. Είναι γελοία“. “Η φωτογραφία άντλησης; πραγματικά γιατί;“, ήταν ένα από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με έναν άλλο χρήστη του Instagram να εκφράζει την… απογοήτευσή του για εκείνη: “Και γιατί πρέπει να ενδιαφερόμαστε να τη βλέπουμε να αντλεί μητρικό γάλα; Τι κάνουν αυτές οι Kardashians για την προσοχή; Νόμιζα ότι ήταν η μόνη προσγειωμένη. Αλλά άλαλξε όταν έγινε ζευγάρι με τον Travis“.

Η ανάρτηση της Kourtney Kardashian

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα