Η Μαρία Κορινθίου μιλά για πρώτη φορά μετά τη σεξουαλική επίθεση – Η αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη

Η Μαρία Κορινθίου μιλά για πρώτη φορά μετά τη σεξουαλική επίθεση – Η αντίδραση του Γιάννη Αϊβάζη
Γιάννης Αϊβάζης και Μαρία Κορινθίου PANORAMA PRESS

Η Μαρία Κορινθίου εξιστορεί όσα συνέβησαν το βράδυ της επίθεσης. Ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, μίλησε, επίσης, για το περιστατικό.

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για πρώτη φορά μετά από τη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε, όταν άγνωστος δράστης της επιτέθηκε επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα και στη συνέχεια κάνοντας χειρονομίες σε βάρος της, έξω από το σπίτι της στο Ψυχικό.

Αποφάσισε να μιλήσει σε τηλεοπτική κάμερα και να εξιστορήσει όλα όσα συνέβησαν το βράδυ της επίθεσης. Ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Γυρνούσα στο σπίτι μου γύρω στις 22:30, την ώρα που πήγα να ανοίξω την αυλόπορτα… Δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς ούτε να αντιδράσεις! Προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω αν τον ξέρω! Ήμουν ψύχραιμη, τον έβρισα και του είπα “Όπως είσαι σηκώνεσαι και φεύγεις”! Θα λάβω ακόμα περισσότερα μέτρα ασφαλείας. Έχουν αγριέψει τα πράγματα. Υποτίθεται ότι μένω σε μία περιοχή που είναι σχετικά ασφαλής”.

Νωρίτερα είχε αναρτήσει ένα σύντομο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αργά το βράδυ, όπου έγραφε πως είναι καλά και ότι ήθελε να ηρεμήσει., ενώ και ο σύζυγός της, ο ηθοποιός Γιάννης Αϊβάζης, είχε προβεί σε κάποιες δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό.

Instagram Story της Μαρίας Κορινθίου

Σύμφωνα με την Espresso, ο Γιάννης τρόμαξε όταν είδε τη σύζυγό του να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά από το δυσάρεστο συμβάν και το πρώτο που προσπάθησε να κάνει ήταν να την ηρεμήσει, ώστε να μπορέσει να του μιλήσει και να του εξηγήσει τι ακριβώς έγινε.

Ο ηθοποιός τόνισε: “Είμαστε ήρεμοι, η Μαρία είναι ήρεμη πλέον. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία της μήνυσης”.

Θετικό είναι το γεγονός πως, λόγω των χθεσινών γεγονότων για την επέτειο του θανάτου του Αλέξη Γρηγορόπουλου, η Μαρία Κορινθίου είχε τη δυνατότητα να ξεκουραστεί στο σπίτι της, εφόσον το θέατρο Broadway, όπου ανεβαίνει η παράσταση, «Η Νεράιδα και το Παλικάρι», παρέμεινε κλειστό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα