Η Millie Bobby Brown παντρεύτηκε με τον Jake Bongiovi και το αποκάλυψε ο πεθερός της

Διαβάζεται σε 2'
Ο Jake Bongiovi και η Millie Bobby Brown
Ο Jake Bongiovi και η Millie Bobby Brown Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Έναν περίπου χρόνο μετά τον αρραβώνα τους, η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μία λιτή τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το επόμενο βήμα στη σχέση τους έκαναν η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi, έναν χρόνο μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους.

Η 20χρονη σταρ του “Stranger Things” και ο 22χρονος ηθοποιός και γιος του Jon Bon Jovi, παντρεύτηκαν με την αποκάλυψη να κάνει ο ίδιος ο ροκ σταρ.

Ο Bon Jovi εμφανίστηκε στην εκπομπή “The One Show” του BBC χθες, Τρίτη (28/05) και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

Είναι απολύτως φανταστικοί! Ήταν ένας πολύ μικρός οικογενειακός γάμος, η νύφη ήταν πανέμορφη, και ο Jake είναι ευτυχισμένος όσο δεν πάει. Και ναι, είναι αλήθεια“, είπε, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα για τον γάμο.

Η Millie Bobby Brown με τον Jake Bongiovi και τους γονείς του
Η Millie Bobby Brown με τον Jake Bongiovi και τους γονείς του 2024 Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το ζευγάρι μοιράστηκε για πρώτη φορά την είδηση του αρραβώνα του τον Απρίλιο του 2023, με τη διάσημη Βρετανίδα ηθοποιό να αποκαλύπτει μόλις τον περασμένο Μάρτιο στο “The Tonight Show”, την ιστορία για το πώς ο αγαπημένος της τής έκανε πρόταση γάμου.

Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi
Η Millie Bobby Brown και ο Jake Bongiovi Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα