Η Πόπη Τσαπανίδου “λυγίζει” μιλώντας για την απώλεια του συζύγού της

Η Πόπη Τσαπανίδου “λυγίζει” μιλώντας για την απώλεια του συζύγού της
Η δημοσιογράφος, Πόπη Τσαπανίδου Glomex

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου, μίλησε για την ανατροφή των παιδιών της αλλά και την απώλεια του συζύγου της. "Η γέννηση των παιδιών μου ήταν μια απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται".

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Αυτός κι΄ο Άλλος” στην ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κόρες της αλλά και στην απώλεια του συζύγου της.

“Λέω κάθε μέρα ότι τα κατάφερα. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια στιγμή που είπα πως αν ζούσε ο μπαμπάς τους θα ήθελα να μου πει ‘καλά τα κατάφερες'”.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από μια συνέντευξη, η οποία τραβήχτηκε πριν από περίπου 21 χρόνια και στην οποία οι τρεις κόρες της Πόπης Τσαπανίδου μιλούν για τη μαμά τους.

Παρακολουθώντας την, η δημοσιογράφος σχολίασε: “Παιδιά πόσο πίσω με πήγατε. Σας ευχαριστώ πολύ. Θα ήθελα να το ξαναζήσω, αλλά χωρίς να το ξαναζήσω. Θα ήθελα να μεγαλώσω τα παιδιά, χωρίς να πρέπει να περάσω όλα τα άλλα”.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε ακόμα στην απώλεια του συζύγού της.

“Είναι δύσκολο πράγμα να ξέρεις πως θα φέρεις στον κόσμο παιδιά και δεν θα υπάρχει εκεί ο μπαμπάς τους. Είναι τραγική στιγμή. Τη στιγμή της γέννας κυριαρχούσε στο μυαλό μου το συναίσθημα της “χαρμολύπης”.

Είναι η χαρά και η απόδειξη πως η ζωή συνεχίζεται και πηγαίνει μπροστά, άρα πρέπει και εσύ να πάρεις δύναμη για να συνεχίσεις. Ειναι ακόμα διαπίστωση πως το ταξίδι της ζωής είναι τόσο σύντομο, που δεν πρέπει να την παίρνεις σοβαρά, όσο δύσκολη κι αν είναι”.

Ακόμα εξηγεί πως η απώλεια του συζύγού της έπαιξε ρόλο στην μέχρι τώρα απόφασή της, να μην ξαναπαντρευτεί. “Άντε μετά να ξανά αγαπήσεις μέχρι αυτή τη δέσμευση”.

Όσον αφορά τα σχόλια του κόσμου η Πόπη Τσαπανίδου εξήγησε: “Το τι θα πει ο κόσμος είναι τεράστια παγίδα. Υπήρξα μέσα σε αυτή κατά διαστήματα στη ζωή μου. Ίσως είμαι ακόμα και δεν το συνειδητοποιώ. Το βλέπεις όταν κάνεις ταμείο αυτό. Ο κόσμος θα πει πάντα, πάντα. Ο,τι και να κάνετε. Ο κόσμος πάντα θα βρει να πει και σπάνια θα είναι καλή κουβέντα. Όμως προσέξτε κάτι. Ο κόσμος είμαστε εμείς. Από εμάς ξεκινάει αυτό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα