Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Προκαλεί αναστάτωση με καυτό μπικίνι και κοιλιακούς – “πέτρα”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Προκαλεί αναστάτωση με καυτό μπικίνι και κοιλιακούς – “πέτρα”
Ηλιάνα Παπαγεωργίου papadakispress

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει με αποκαλυπτικό μαγιό και εντυπωσιάζει, ζώντας "το πιο μαγικό καλοκαίρι" της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απολαμβάνει τον ήλιο και μαγνητίζει τα βλέμματα, φορώντας ένα σέξι μπικίνι, το οποίο αναδεικνύει το καλογυμνασμένο κορμί της.

Το γνωστό μοντέλο εντυπωσιάζει κάθε φορά με τις αναρτήσεις της, λαμβάνοντας πλήθος κολακευτικών σχολίων για τις αναλογίες και την ομορφιά της.

Ανάλογα σχόλια έλαβε και στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, όπου ποζάρει χαρούμενη με ένα τεράστιο χαμόγελο, φορώντας ένα κίτρινο σέξι μπικίνι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φωτογραφίζεται ενώ κάθεται πάνω σε μια ψάθα και διαβάζει το βιβλίο της. Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει πως ζει τοπιο μαγικό καλοκαίρι“.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Shopping Star: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Αντίστροφα μετρούν οι μέρες μέχρι την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν και τα πρώτα τρέιλερ των εκπομπών και των σειρών έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Μάλιστα, το πρώτο επίσημο τρέιλερ για τον καινούργιο κύκλο του Shopping Star με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου κυκλοφόρησε πριν λίγα 2ωρα.

«Νέο styling, νέες fashionίστας, νέα πασαρέλα, νέα γενιά…. νέα εποχή!», αναφέρει η εκφωνήτρια του Star και στη συνέχεια, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει την είσοδό της με μια εντυπωσιακή πασαρέλα.

«Νέα εποχή Shopping Star. Μόλις ξεκίνησα. Μαζί θα κάνουμε το πιο διασκεδαστικό ταξίδι στις βιτρίνες, στα trends, στην μόδα. Είστε έτοιμες;», λέει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο τρέιλερ του “Shopping Star”.

Στο Shopping Star μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα συνεχίσει να είναι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος στον ρόλο του σχολιαστή.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα