Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκινάει γυρίσματα για το Shopping Star και δεν θα ζητήσει συμβουλές από την Καγιά

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ξεκινάει γυρίσματα για το Shopping Star και δεν θα ζητήσει συμβουλές από την Καγιά
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram@ilianapapageorgiou

Και επίσημα πλέον η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναλαμβάνει το τιμόνι της παρουσίασης του Shopping Star στο Star με την παρουιάστρια και μοντέλο να εκφράζει τον ενθουσιαμό της για το νέο της ξεκίνημα. Όσα είπε για την προκάτοχό της.

Έτοιμη για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα, μετά από μία επιτυχημένη παρουσία στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks, είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την οποία από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του STAR από το τιμόνι της παρουσίασης του “Shopping Star.

Η κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι #yes” συνάντησε την παρουσιάστρια και μοντέλο λίγο πριν το πρώτο της γύρισμα με την ίδια να μην κρύβει τη χαρά της αλλά και την ηρεμία για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη και ήρεμη, έχω ένα διαφορετικό συναίσθημα συγκίνησης. Το “Shopping Star” είναι ένα πρόγραμμα πολύ αγαπημένο από το κοινό, αλλά σίγουρα είναι ένα πρόγραμμα που η Βίκυ Καγιά έχει αφήσει το στίγμα της, πολύ σημαντικό και επιτυχημένο όλα αυτά τα χρόνια, και ελπίζω να βάλω και εγώ το ληθαράκι μου και να έχουμε μία νέα σελίδα στο ήδη αγαπημένο πρόγραμμα που βλέπετε τόσα χρόνια”, δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια.

Σε ερώτηση για το αν επικοινώνησε με τη Βίκυ Καγιά ή αν σκοπεύει να το κάνει προκειμένου να λάβει τυχόν συμβουλές για το τηλεοπτικό πρότζεκτ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε πως δεν σκοπεύει να ζητήσει “βοήθεια” από την προκάτοχό της, λέγοντας πως “θα προσπαθήσω με τον δικό μου τρόπο και ελπίζω να τα καταφέρω“.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα