Ιωάννα Τούνη: Η δύσκολη εγκυμοσύνη, η μητρότητα και το couple’s therapy με τον Αλεξάνδρου

Διαβάζεται σε 3'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη glomex

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τους μήνες της εγκυμοσύνης, τις δυσκολίες που συνάντησε και τον ερχομό του γιου της Πάρη aka Νουνίτο.

Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνάντηση η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στο πλατό του “The 2Night Show” του ΑΝΤ1 και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όσα έχουν αλλάξει στη ζωή της όλο αυτό το διάστημα με τη γέννηση του γιου της.

Η εντυπωσιακή influencer μίλησε στο βραδινό talk show του ΑΝΤ1 για τη μητρότητα και όσο και αν ήθελε παραπάνω από μία εκπομπή για να επεκταθεί, δήλωσε πως “είναι συγκλονιστική η μητρότητα, σίγουρα έχουν έρθει τα πάνω κάτω στον κόσμο μου, απαιτεί πολλή ενέργεια, πολλή κούραση αλλά αξίζει τα πάντα”.

Η ίδια χαρακτήρισε τον ερχομό του παιδιού της “θείο δώρο” καθώς ήρθε σε μία μεταβατική για εκείνη περίοδο, λίγο αφότου είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα της.

“Ο ερχομός του Πάρη ήταν δώρο σταλμένο από τον Θεό. Για εμένα ήταν μία δύσκολη και μεταβατική περίοδος στην οποία είχε φύγει μόλις η μανούλα μου, οπότε νιώθω ότι ήταν μεγάλη αντίφαση το ότι φεύγει μια ζωή και έρχεται μια νέα. Με το που έφυγε η μανούλα μου και είμαι μοναχοκόρη και έχω μεγαλώσει μόνη, έλεγα ‘μαμά, δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω να έχω οικογένεια’ και σκάει το κουτσουβελάκι”, είπε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τους μήνες της εγκυμοσύνης της, οι οποίοι όπως εκμυστηρεύτηκε δεν πέρασαν εύκολα.

Η εγκυμοσύνη ήταν 9 ατελείωτοι μήνες, δεν κινδύνευσα εγώ ή το μωρό, είχαμε θέματα τα οποία λύνονταν εκείνη τη στιγμή. Αυτό που με παίδεψε πάρα πολύ ήταν οι εμετοί, που ήταν απεριόριστα πολλοί σε βαθμό που δεν μπορούσα να φάω”, συμπλήρωσε.

Τέλος, η influencer αναφέρθηκε στις ισορροπίες που έχουν αλλάξει στη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με τον ερχομό του γιου τους, αποκαλύπτοντας πως έχουν κάνει couple’s therapy.

“Μπαίνει ένα παιδί ανάμεσα σε ένα ζευγάρι.. γενικά ένα παιδί θέτει πολλά εμπόδια που το ζευγάρι καλείται να ξεπεράσει μαζί. Οπότε αν δεν υπήρχαν σωστές βάσεις από την αρχή όχι μόνο δεν θα ξεπεραστούν εμπόδια αλλά θα μπουν και άλλα. Έχουμε κάνει με τον Δημήτρη couple’s therapy γιατί όλες οι ισορροπίες διαταράσσονται, από το πού θα κοιμάται το μωρό μέχρι αν οι γονείς έχουν προσωπικό χρόνο. Δεν είναι ντροπή να ζητάς βοήθεια, ούτε ταμπού, ούτε τίποτα. Να ζητάμε βοήθεια όχι μόνο σαν ζευγάρι, αλλά και ως μονάδες”, είπε η Ιωάννα Τούνη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα