Ιωάννα Τούνη: Η σαρκαστική απάντηση για τα ροζ βίντεο

Ιωάννα Τούνη: Η σαρκαστική απάντηση για τα ροζ βίντεο
Η Ιωάννα Τούνη Instagram / @Jtouni

Η Ιωάννα Τούνη ανήρτησε μια φωτογραφία από τη Σαντορίνη και απάντησε στα κακόβουλα σχόλια σχετικά με τη διαρροή "ροζ" βίντεό της στο διαδίκτυο.

Τη δική της απάντηση σε όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί για την ίδια, σχετικά με τη διαρροή “ροζ” βίντεο που την απεικονίζουν, έδωσε η Ιωάννα Τούνη.

Με μια ανάρτησή της από το νησί της Σαντορίνης, η γνωστή influencer θέλησε να εκφράσει την αδιαφορία και την απαξίωσή της για τα κακόβουλα σχόλια προς το πρόσωπό της.

Έτσι, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία γελά και έγραψε: “Αν καθόμουν να ασχοληθώ με όλα όσα λέγονται για εμένα, δεν θα είχα χρόνο ούτε για νύχια”.

Υπενθυμίζεται, πως τον περασμένο μήνα, η Ιωάννα Τούνη προσέφυγε ξανά στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, λόγω των “ροζ” βίντεο με την ίδια, που ανέβηκαν σε γνωστή ιστοσελίδα αισθησιακού περιεχομένου.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks“, που επισκέφτηκε τα γραφεία της Δίωξης μαζί με τον δικηγόρο της, δήλωσε πως δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να τα ανέβασε στο διαδίκτυο, ούτε και πώς τα βίντεο έφτασαν στα χέρια του.

Η αναφορά της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την Ιωάννα Τούνη:

«Από την αναφορά της ΥΔΗΕΒΕ:

Υπ’ αριθ….., Έγκληση, ΤΟΥΝΗ Ιωάννα, Ν.3471/2006 Προσωπικά Δεδομένα «Προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στο τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τροποποίηση του Ν. 2472/97

Στις 11/05/2020 και περί ώρα 15:05’ προσήλθε στην Υπηρεσία μας η ΤΟΥΝΗ Ιωάννα του Ε… και της Σ… γεν. 10/08/1993 στη Ρόδο, κατ. Θεσσαλονίκης, Α…., Άνω Πόλη, κάτοχος του υπ’ αριθ…. Διαβατηρίου που εκδόθηκε στις … από Τ.Α Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου και υπέβαλε έγκληση σε βάρος αγνώστων δραστών, για παράβαση των διατάξεων του Ν.4624/2019 ”Περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα”.

Ειδικότερα, άγνωστοι δράστες, χρήστες της ιστοσελίδας pornhub.com, α) με όνομα προφίλ «g……» και «Z…..», ανήρτησαν χωρίς την συγκατάβασή της, στην ανωτέρω ιστοσελίδα, συνολικά τέσσερα (4) βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στα οποία απεικονίζεται η ίδια».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα