Ιωάννα Τούνη – Βίντεο: Η στιγμή που δακρύζει στη βάφτιση του γιου της

Διαβάζεται σε 2'
Η Ιωάννα Τούνη στη βάφτιση του γιου της
Η Ιωάννα Τούνη στη βάφτιση του γιου της Instagram/@j.touni

Συγκινημένη ήταν η Ιωάννα Τούνη στη βάφτιση του “νουνίτο”, ο οποίος πήρε το όνομα Πάρης. Τα νέα στιγμιότυπα από την τελετή.

Ευτυχισμένοι γονείς είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι βάφτισαν τον γιο τους, τον μικρό “νουνίτο”, στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή (22/09).

Η εντυπωσιακή τελετή πραγματοποιήθηκε σε κτήμα στη Βαρυμπόμπη με το μωράκι τους να παίρνει το όνομα Πάρης. Νονοί του μωρού ήταν οι στενοί φίλοι του ζευγαριού Στέλλα Πάσσαρη και Γιώργος Μανίκας.

Στο μυστήριο, αλλά και στο μεγάλο πάρτι που ακολούθησαν, παρευρέθηκαν φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και αρκετοί επώνυμοι, όπως οι Νίκος Κουρκούλης, Κέλλυ Κελεκίδου, Στέλιος Χανταμπάκης, Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Νικηφόρος.

 

Η Ιωάννα Τούνη φορούσε ένα αέρινο φόρεμα, σε baby blue αποχρώσεις, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ένα λευκό κοστούμι.

Όλη η διακόσμη της βάφτισης, άλλωστε, κινήθηκε σε γαλάζιους και λευκούς χρωματισμούς.

Η γνωστή influencer κράτησε όλες τις λεπτομέρειες της βάφτισης μακριά από τα media, όλο το προηγούμενο διάστημα, ενώ μετά από την ολοκλήρωση της τελετής, μοιράστηκε διάφορες φωτογραφίες στα social media της.

Μάλιστα, σε νέα στιγμιότυπα που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την βλέπουμε να είναι ιδιαίτερα συγκινημένη τη στιγμή του μυστηρίου και να δακρύζει, ενώ στο πλάι της έχει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μικρό Πάρη.

Δείτε το βίντεο στο δεύτερο καρέ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα