Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν με τον Κίμωνα Κουρή

Διαβάζεται σε 3'
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου Glomex/ΜΕGA

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε την πρώτη της γνωριμία με τον σύντροφό της, Κίμωνα Κουρή, η οποία μετρά πολλά χρόνια. Τι είπε για τη συνεργασία τους.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε η γνωστή ηθοποιός Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η οποία μίλησε για την εμπειρία της στη σειρά “Παγιδευμένοι”, η οποία ολοκληρώθηκε, καθώς και για την σχέση της με τον Κίμωνα Κουρή.

Η αγαπημένη ηθοποιός είπε πως χαίρεται που γνώρισε την Αγγελική, την ηρωίδα που υποδυόταν στην επιτυχημένη σειρά, ενώ αναφορικά με το αν είναι εύκολο να συνεργάζεται με τον σύντροφό της, δήλωσε:

“Φαντάζομαι έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κανόνας για το αν είναι κακό να δουλεύεις μαζί με τον σύντροφό σου. Έχει να κάνει με τους χαρακτήρες των εκάστοτε συντρόφων. Στη δική μου περίπτωση, για μένα είναι χαρά και δώρο να συνεργάζομαι με τον Κίμωνα. Το χάρηκα πολύ, μακάρι να ξανασυνεργαστούμε, δεν είναι όμως αυτοσκοπός μου”.

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου περιέγραψε την πρώτη τους γνωριμία, η οποία έγινε πριν από πολλά χρόνια στο Κρατικό.

“Η γνωριμία μας με τον Κίμωνα μετράει πολλά χρόνια, ήμασταν συμφοιτητές στο Κρατικό. Για την ακρίβεια, περάσαμε, ήμασταν στο ασανσέρ και είπε: “Α, πέρασες και εσύ; Είσαι και εσύ στο φετινό έτος;”, και συστηθήκαμε. Ήταν ο πρώτο άνθρωπος που γνώρισα στη σχολή. Είχαμε παραμείνει φίλοι από τότε”.

Σχετικά με τους τσακωμούς στις σχέσεις, η ηθοποιός δήλωσε ότι έχει μεγάλη υπομονή και σπάνια είναι εκείνη που θα προκαλέσει εντάσεις:

“Δεν μου αρέσει να μαλώνω στις σχέσεις μου, πρέπει να ξεπεράσω τα όρια της υπομονής και της αντοχής μου προκειμένου να τσακωθώ. Νομίζω ότι έχω αρκετά μεγάλα όρια αντοχής και υπομονής. Θεωρώ ότι όταν τσακώνεσαι πάνω στα νεύρα μπορεί να πεις πράγματα που να τα μετανιώσεις και να μην τα εννοείς. Από μικρή πάντα σκεφτόμουν πώς ακούγονται αυτά που λέω. Οπότε έλεγα πάντα δεν χρειάζεται εν βρασμώ να μιλήσεις και να απαντήσεις, πάρε λίγο τον χρόνο σου. Δηλαδή προτιμούσα να πάρω μια απόσταση από τα πράγματα, παρά εκείνη την ώρα να αντεπιτεθώ. Καλά να επιτεθώ πρώτη, δεν το κάνω ποτέ”.

Τέλος, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει για τον εαυτό της και τον θυμό που υπάρχει μεταξύ των ανθρώπων.

Στα social media ή σε εκπομπές σχολιάζουν τον χαρακτήρα μου από ένα βλέμμα μου ή μια λέξη, χωρίς καν να με ξέρουν. Ως άνθρωπος δεν είμαι καθόλου επικριτική, θέλω να έχω ολοκληρωμένη εικόνα για κάποιον πριν εκφέρω άποψη. Δεν ξέρω τι κουβαλάει ο καθένας στο μυαλό του και στην καρδιά του. Ζούμε σε μια εποχή θυμού και βίας και ειλικρινά μακάρι να ήταν τα “πεσίματα” όπως αυτά που συζητάμε και όχι να ακούμε για ένα 15χρονο παιδί που το έστειλαν στο νοσοκομείο για την ταυτότητά του. Δεν χωράει στο κεφάλι μου με τι τρόπο μπορεί ο καθένας να βγάλει την οργή, το θυμό, τα προβλήματα, τα κόμπλεξ και τις φοβίες του επάνω στους άλλους”.

Η συνέντευξη της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα