Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η αποστομωτική απάντηση για την προσωπική της ζωή – “Είναι κουτσομπολιό”

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου GLOMEX

Να διαχωρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου από το κουτσομπολιό επιχείρησε -με μεγάλη επιτυχία- η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όταν ρωτήθηκε γιατί διαφυλάττει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα.

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “I Love Σουκου” βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (16/03) η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της, το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια και την προσωπική της ζωή.

Για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απάντησε: Την οικογένεια την έχω πολύ ρομαντικά στο μυαλό μου. Συνειδητοποιώ ότι για να μην το τόλμησα μέχρι σήμερα, δεν ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ στη δεδομένη στιγμή. Δεν το έχω αφήσει πίσω όμως. Κάποια στιγμή θα ήθελα, θεωρώ ότι έχω χρόνο ακόμα. Το βρίσκω υπέροχο να έχεις τη δική σου οικογένεια, τώρα ζω τον ανιψιό μου και το βρίσκω υπέροχο”.

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια της εκπομπής ρώτησε την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο προσπαθεί πάντα να διαφυλάττει την προσωπική της ζωή από τη δημοσιότητα αφού, όπως είπε, καλώς ή κακώς είναι κάτι που αφορά τον κόσμο.

Τότε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έσπευσε να απαντήσει στο εν λόγω ερώτημα με τον πιο εμπεριστατωμένο τρόπο.

“Η προσωπική μου ζωή δεν έχει σχέση με τη δουλειά μου. Όταν ενδιαφέρεσαι για την προσωπική μου ζωή, σημαίνει ότι ενδιαφέρεσαι για μένα. Αν αυτός ο άνθρωπος σου δείξει ότι δεν νιώθει αυτός ο ίδιος άνετα να σου μιλήσει για την προσωπική του ζωή, το σέβεσαι, επειδή ενδιαφέρεσαι για τον άνθρωπο. Αν δεν ενδιαφέρεσαι για μένα και ενδιαφέρεσαι για την προσωπική μου ζωή, είναι κουτσομπολιό, δεν είναι ενδιαφέρον…

Γιατί όταν ενδιαφέρεσαι για έναν άνθρωπο, ενδιαφέρεσαι για τι πραγματικά θέλει, σέβεσαι με τι νιώθει άνετα. Εγώ έτσι λειτουργώ με τους ανθρώπους που με ενδιαφέρουν. Θεωρώ ότι είναι ένα κομμάτι πολύ εκτός της δουλειάς μου, αυτό που έχει δώσει την αναγνωρισιμότητά είναι η δουλειά μου, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να επεκταθώ στην προσωπική μου ζωή”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα