Jack Schlossberg: Η ημίγυμνη selfie του εγγονού του John F. Kennedy που έγινε viral

Διαβάζεται σε 2'
Jack Schlossberg
Jack Schlossberg AP Photo/Josh Reynolds

Ο μοναδικός εγγονός του John F. Kennedy έγινε viral μετά από μια φωτογραφία, χωρίς μπλούζα, που δημοσίευσε στο Instagram μετά το γυμναστήριο.

Ο Jack Schlossberg είναι ο μοναδικός εγγονός του John F. Kennedy, του 35ου προέδρου των ΗΠΑ και της πρώτης κυρίας Jacqueline Kennedy Onassis. Μητέρα του είναι η Caroline Kennedy.

Ο 31χρονος είναι δικηγόρος και το αμερικανικό κοινό τον έχει συνηθίσει σε ομιλίες σε ιδρύματα προς τιμήν του παππού του ή σε συνεντεύξεις για την κληρονομιά της οικογένειάς του.

Τώρα, όμως, έγινε viral για έναν εντελώς διαφορετικό λόγο: λόγω της ημίγυμνης selfie που δημοσίευσε σε story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από την προπόνηση.

Η φωτογραφία – την οποία τράβηξε σε καθρέφτη γυμναστηρίου σε ξενοδοχείο – δείχνει τον Jack χωρίς μπλούζα, φορώντας ένα σορτς προπόνησης, το οποίο, μάλιστα, είχε… καθοδική πορεία από την μία πλευρά.

Ο ίδιος χρησιμοποίησε ένα emoji πεταλούδας για να καλύψει τυχόν επίμαχα σημεία που δεν εμφανίζονται στην εικόνα.

Οι ακόλουθοί του, πάντως, εντυπωσιάστηκαν από το γυμνασμένο του σώμα, ενώ αρκετοί στα social media σχολίασαν πως μοιάζει με τον θείο του John F. Kennedy Junior.

Σημειώνεται πως ολόκληρο το όνομά του είναι John Bouvier Kennedy Schlossberg (Τζον Μπουβιέ Κένεντι Σλόσμπεργκ), αλλά προτιμά να τον φωνάζουν “Jack”, ενώ έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο του Γέιλ και από το Χάρβαρντ, όπου σπούδασε Νομική και Επιχειρήσεις.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζει φωτογραφία του χωρίς μπλούζα στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα