Johnny Wactor: Νεκρός από πυροβολισμούς ο ηθοποιός του “General Hospital”

Διαβάζεται σε 2'
Johnny Wactor
Johnny Wactor Instagram@johnnywactor

Νεκρός από πυρά κατά τη διάρκεια ληστείας στο Λος Άντζελες ο ηθοποιός Johnny Wactor, πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά “General Hospital”.

Σε ηλικία 37 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Τζόνι Ουάκτορ (Johnny Wactor), ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά που δέχθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας στο Λος Άντζελες.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε η μητέρα του, Σκάρλετ, στο πρακτορείο TMZ.

Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε αργότερα ότι ο Τζόνι Ουάκτορ πυροβολήθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου, αφού αντιμετώπισε τρεις άνδρες που φέρεται να προσπαθούσαν να κλέψουν τον καταλυτικό μετατροπέα από ένα όχημα.

Αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στο σημείο και ο Ουάκτορ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως ήταν ήδη αργά και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Τζόνι Ουάκτορ έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τον ρόλο του Brandon Corbin στην τηλεοπτική σειρά “General Hospital“.

Ο ατζέντης του, David Shaul, επιβεβαίωσε επίσης τον θάνατό του στο Variety. “Ο Τζόνι Ουάκτορ ήταν θεαματικός άνθρωπος”, έγραψε σε δήλωσή του. “Όχι μόνο ένας ταλαντούχος ηθοποιός που ήταν αφοσιωμένος στην τέχνη του, αλλά ένα πραγματικό ηθικό παράδειγμα για όλους όσους τον γνώριζαν. Στάθηκε υπέρ της σκληρής δουλειάς, της επιμονής, δεν το έβαζε ποτέ κάτω”.

Ο Ουάκτορ γεννήθηκε το 1986 στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνας. Ο πρώτος του τηλεοπτικός ρόλος ήταν στη δραματική σειρά της Lifetime, “Army Wives”, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκε σε διάφορους guest ρόλους σε σειρές όπως “Westworld”, “The OA” και “Criminal Minds”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα