Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το όνειρο που είδε με τον Λίονελ Μέσι – “Με ήθελε πολύ”

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε το όνειρο που είδε με τον Λίονελ Μέσι – “Με ήθελε πολύ”
Κατερίνα Καινούργιου Glomex

Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές το όνειρο που είδε με τον διάσημο ποδοσφαιριστή, στο οποίο διατηρούσαν ερωτική σχέση. Η περιγραφή της.

Ένα όνειρο που είδε στον ύπνο της μοιράστηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον “αέρα” της επομπής “Super Katerina” στον Alpha το πρωί της Δευτέρας (19/12), μία μέρα μετά από τη νίκη της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ 2022.

Όπως είπε, είδε τον Λιονέλ Μέσι και, μάλιστα, διατηρούσαν ερωτική σχέση.

“Επειδή διάβαζα κάτι σχετικό, είδα στον ύπνο μου τον Μέσι, τα είχαμε και με ήθελε πάρα πολύ. Μιλούσε και τέλεια ελληνικά και του έλεγα: Δεν γίνεται είσαι παντρεμένος και αυτός μου έλεγε: Έχω χωρίσει αλλά δεν το λέω. Είχε έρθει στην Ελλάδα και τελικά νοίκιασε σπίτι δίπλα από το δικό μου για να με βλέπει συνέχεια και… ότι να ‘ναι”, περιέγραψε η γνωστή παρουσιάστρια, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της.

Η Κατερίνα Καινούργιου επέμεινε, πάντως, πως στο όνειρό της ο διάσημος ποδοσφαιριστής ήταν χωρισμένος. “Στον ύπνο μου είχε χωρίσει. Του έλεγα εγώ: Ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με παντρεμένο, το θεωρώ ανήθικο. Και μου έλεγε: Όχι έχω χωρίσει”, τόνισε.

“Δεν τον είχα δει ποτέ ερωτικά τον Μέσι, δεν μου άρεσε σαν άντρας. Αν ήταν υπαρκτό όλο αυτό, θα τον ήθελα επειδή είναι ο Μέσι”, κατέληξε.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα