Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή της για το νοσοκομείο

Διαβάζεται σε 1'
Κατερίνα Καινούργιου
Κατερίνα Καινούργιου glomex

Την έντονη αδιαθεσία της εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της σημερινής εκπομπής με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκτάκτως.

Ξεκίνημα εβδομάδας με απρόοπτα για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έμεινε εκτός “Super Katerina”.

Η Κατερίνα Καινούργιου εμφανίστηκε κανονικά στη θέση της το πρωί της Δευτέρας (05/02), όμως λίγη ώρα αργότερα και πριν υποδεχθεί στην εκπομπή τη Μαριάντα Πιερίδη, εξέφρασε την έντονη αδιαθεσία της.

“Θα σηκωθώ… συγγνώμη, δεν νιώθω καλά, έχω βάλει τη σόμπα εδώ. Δεν ξέρω παιδιά, έχω τάση προς έμετο, δεν νιώθω καθόλου καλά“, είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου με την ίδια να προσπαθεί να ανταποκριθεί στα καθήκοντά της.

Ωστόσο, η αδιαθεσία που αισθανόταν έγινε χειρότερη με αποτέλεσμα να αποχωρήσει εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής, δίνοντας τη θέση της στον συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα. Μάλιστα, η ίδια δεν περίμενε να φύγει κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και έβγαλε το ακουστικό της on air.

“Επιστρέψαμε, απλά για να ξεκαθαρίσω και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Επειδή δεν νιώθω καθόλου καλά, θα χρειαστεί να πάω μέχρι το νοσοκομείο να κάνω έναν τυπικό έλεγχο. Δεν θα είναι κάτι ανησυχητικό. Αφήνω τα παιδιά εδώ να συνεχίσουν, ευχαριστώ πάρα πολύ”, είπε η παρουσιάστρια φεύγοντας από το πλατό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα