Κατερίνα Λέχου: “Δεν θέλω να τρώω ξύλο συνέχεια, θέλω λίγο να χαίρομαι”

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Λέχου
Η Κατερίνα Λέχου GLOMEX

Για τις δυσκολίες που έχει συναντήσει σε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό επίπεδο, μίλησε η Κατερίνα Λέχου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Καλύτερα δεν Γίνεται” στον Alpha βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (02/03) η Κατερίνα Λέχου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, τις δυσκολίες που έχει συναντήσει, αλλά και τα πλάνα της για το επόμενο διάστημα.

“Αυτή την εποχή συζητάμε για τον χειμώνα που έρχεται, οπότε αυτό κάνω. Θα δούμε τι θα γίνει, το πάω με το ένστικτο και χωρίς να ρο σκηνοθετώ, Προσπαθώ να βρω και ποια είναι η ανάγκη μου. Θέλω να ξεκουραστώ και λίγο, είμαι σε μια ηλικία που θέλω να χαίρομαι και ορισμένα πράγματα. Δεν θέλω να τρώω ξύλο συνέχεια και αδιάλειπτα, θέλω λίγο να ξεκουράζομαι να χαίρομαι, δήλωσε η Κατερίνα Λέχου.

Ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, πρόσθεσε: “Δεν λέω συχνά μπράβο στον εαυτό μου. Τώρα που οδεύουμε προς το τέλος είναι καλύτερα. Καλό είναι να βλέπεις το λάθος αλλά καλό είναι να μην μαστιγώνεσαι τόσο. Αποτυχία δεν είναι κάτι που δεν πάει καλά στο κοινό. Όταν κάτι δεν μας προάγει, είναι αποτυχημένο.

Εμένα όλα μου τα βήματα για κάποιο λόγο με πήγαιναν μπροστά. Έχω βάλει και εγώ το χεράκι μου στην επιλογή κάποιων δουλειών που έχω κάνει. Με διαλέγουν αλλά διαλέγω κι εγώ”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα