Κατερίνα Παπουτσάκη: Έκανε stage dive στα 45α γενέθλιά της

Διαβάζεται σε 2'
Κατερίνα Παπουτσάκη
Κατερίνα Παπουτσάκη Instagram@Κατερίνα Παπουτσάκη

Με ξέφρενο χορό, γέλιο, χαρά και τα αγαπημένα της πρόσωπα δίπλα της γιόρτασε τα 45α γενέθλιά της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη έκλεισε τα 45 και για να γιορτάσει την ξεχωριστή αυτή ημέρα διοργάνωσε ένα πάρτι υπερπαραγωγή για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε με συναδέλφους και φίλους της σε μπαρ της Αθήνας και γλέντησε με την ψυχή της, ενώ το διαδίκτυο κατέκλυσαν φωτογραφίες και βίντεο, όπου η Κατερίνα Παπουτσάκη χορεύει ξέφρενα και τραγουδά.

Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να ανέβει στην μπάρα του μαγαζιού όπου διασκέδαζε με την παρέα της για να χορέψει, υπό τους ήχους του τραγουδιού “Ανισόπεδη Ντίσκο” των Pan Pan, που και η ίδια είχε ερμηνεύσει με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο MadWalk 2023.

Θέλοντας να το ζήσει ακόμα περισσότερο, η Κατερίνα Παπουτσάκη αφέθηκε ελεύθερη και έκανε stage dive στους φίλους της που βρίσκονταν από κάτω και τη χειροκροτούσαν.

Δείτε το βίντεο:

Θέλοντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη και τη χαρά της, η Κατερίνα Παπουτσάκη έκανε ένα εορταστικό carousel post στον λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά, ενώ ποζάρει στο σπίτι της με πολύχρωμα μπαλόνια.

Αυτό είναι που λέμε …. χαρούμενα γενέθλια βρε παιδί μου.

Να είμαστε υγιείς, να μεγαλώνουμε ελεύθεροι και ελεύθερα.

Νιώθω άπειρα τυχερή για τους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου, για τα παιδιά μου τα υπέροχα και για τους γονείς μου που τόσο με στηρίζουν και μου δίνουν δύναμη.

Βαθιά ευγνωμοσύνη και χαρά για τα συναρπαστικά πράγματα που έρχονται.

Στέλνω αγάπη και σφιχτές αγκαλιές σε όλους σας“, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε την ανάρτηση της Κατερίνας Παπουτσάκη:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα