Κέισι Μίζιου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσω Instagram – Όταν φωτογραφιζόταν με τον σύντροφό της στο GNTM

Κέισι Μίζιου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσω Instagram – Όταν φωτογραφιζόταν με τον σύντροφό της στο GNTM
Κέισι Μίζιου [email protected]

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή προχώρησε το γνωστό μοντέλο και με μία φωτογραφία ανακοίνωσε πως γύρισε ήδη σελίδα. Το στιγμιότυπο με τον νέο της αγαπημένο και το "ανατρεπτικό" καλοκαίρι.

Την Κέισι Μίζιου τη γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2 και παρά το γεγονός ότι έφτασε μέχρι τον τελικό του ριάλιτι μόδας του STAR διεκδικώντας τον τίτλο μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Ηλιάδου, δεν κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια, αφού τα συστήματα έπεσαν και για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού είχαμε δύο νικήτριες.

Έκτοτε, το πανέμορφο μοντέλο διαγράφει τη δική της πορεία στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media με τον λογαριασμό της στο Instagram να θυμίζει περισσότερο editorial μόδας.

Η ίδια αποφάσισε να μιλήσει για όλα στους 190.000 ακολούθους της και σε ένα Q&A που έκανε, εκτός από το ποιο είναι το αγαπημένο της φαγητό, πόσο ύψος έχει και ποιο είδος γυμναστικής ακολουθεί, απάντησε και στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για το ποια είναι η κατάσταση στα προσωπικά της.

Έτσι, μετά από σχετική ερώτηση το μοντέλο αποκάλυψε ότι χώρισε, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως “ήρθε η ώρα να απαντηθεί και αυτό το ερώτημα“.

Μάλιστα, σε επόμενη ερώτηση για το πώς πέρασε το καλοκαίρι της, η Κέισι έγραψε πως ήταν “το καλοκαίρι της ανατροπής”, ενώ συνόδευσε την απάντησή της με μία φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια να φιλάει έναν άνδρα, που πιθανόν να είναι ο νέος της σύντροφος.

“Ήταν το καλοκαίρι της ανατροπής! Πέρασα φανταστικά! Και ακόμα περνάω δηλαδή γιατί νομίζω ακόμη καλοκαίρι είναι. Ίσως κάποια στιγμή σας μιλήσω για αυτό το καλοκαίρι“, έγραψε η ίδια.

Η φωτογράφιση με τον πρώην σύντροφό της για τον τελικό του GNTM

Αν και η Κέισι Μίζιου κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, πέρα από τα ρομαντικά στιγμιότυπα που μοιραζόταν με τον σύντροφό της στα social media, είχαμε δει τον Δημήτρη και στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στον τελικό του GNTM 2, όπου στο πλαίσιο της τρίτης και τελικής δοκιμασίας, οι τρεις φιναλίστ είχαν κληθεί να φωτογραφηθούν με τους συντρόφους τους.

Τότε και οι τρεις παίκτριες είχαν βρεθεί προ εκπλήξεως αφού είχαν να δουν τα αγόρια τους αρκετούς μήνες και φανερά συγκινημένες έπεσαν στην αγκαλιά τους, ενώ στο σετ της φωτογράφισης είχαν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό αφού βρίσκονταν στο πλευρό τους.

Η φωτογραφία για την οποία κρίθηκε:

Μερικές από τις λήψεις που “κόπηκαν”:

Caption / Star

Caption / Star

Caption / Star

Caption / Star

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα