Kenneth Mitchell: Πέθανε στα 49 του ο ηθοποιός

Διαβάζεται σε 1'
Ο Kenneth Mitchell
Ο Kenneth Mitchell Youtube

Ο Kenneth Mitchell πέθανε σε ηλικία 49 ετών μετά από πενταετή μάχη με την νόσο ALS. Ήταν γνωστός για τον ρόλο του στη σειρά Star Trek Discovery.

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 49 ετών ο Kenneth Mitchell (Κένεθ Μίτσελ) ο οποίος έγινε γνωστός μέσα τους ρόλους του στην σειρά “Star Trek” αλλά και στην ταινία Captain Marvel.

Ο ηθοποιός διαγνώστηκε με ALS (γνωστή και ως νόσος του κινητικού νευρώνα) πριν από πεντέμισι χρόνια. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια του Kenneth Mitchell μέσα από μια δήλωση στο Twitter.

Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε τον θάνατο του Kenneth Mitchell αγαπημένου πατέρα, συζύγου, αδελφού, θείου, γιου και αγαπημένου φίλου. Ο Κεν ήταν γνωστός ηθοποιός σε πολλές ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Έχει απεικονίσει έναν επιζώντα της αποκάλυψης, έναν αστροναύτη, τον μπαμπά ενός υπερήρωα και τέσσερις μοναδικούς Star Trekker“, έγραψε μεταξύ άλλων η οικογένειά του.

O Kenneth Mitchell γεννήθηκε στο Τορόντο του Καναδά και ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Susan May Pratt, ενώ είχαν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά. Ο 49χρονος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη στο περιοδικό People το 2020 ότι έπασχε από ALS και είχε πει πως πλέον χρησιμοποιούσε αναπηρικό αμαξίδιο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα