Κιάρα Φεράνι: Έχει επέτειο με τον Φέντεζ και γιορτάζει με ονειρικά καρέ από τον γάμο τους

Κιάρα Φεράνι: Έχει επέτειο με τον Φέντεζ και γιορτάζει με ονειρικά καρέ από τον γάμο τους
Κιάρα Φεράνι - Φέντεζ Instagram / @chiaraferragni

Η διάσημη Ιταλίδα influencer κλείνει 5 χρόνια γάμου και 7 χρόνια σχέσης με τον γνωστό ράπερ. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2018 σε μια εντυπωσιακή τελετή, την οποία μας υπενθυμίζει στο Instagram της.

Επέτειο γάμου έχουν η πιο διάσημη influencer στον κόσμο, Κιάρα Φεράνι, και ο ράπερ σύζυγός της, Φέντεζ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 και είχαν έρωτα με την πρώτη ματιά, με τη σχέση τους να εξελίσσεται πολύ γρήγορα.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου του 2018, σε μια εντυπωσιακή τελετή στην πόλη Νότο στη Σικελία, μόλις 5 μήνες μετά από τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού, του Leo.

Ο γάμος έγινε στο Dimora delle Balze, έναν πύργο του 19ου αιώνα, όπου οι καλεσμένοι έφτασαν με ειδικές πτήσεις της Alitalia και στα αεροσκάφη υπήρχε το λογότυπο #TheFerragnez. Η ίδια, είχε φορέσει τρία διαφορετικά νυφικά!

Με αφορμή την επέτειο του γάμου τους, η Κιάρα Φεράνι έκανε ια γλυκιά ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μοιράστηκε φωτογραφίες από τον ονειρικό γάμο τοους και έγραψε:

“1η Σεπτεμβρίου 2018 – 1η Σεπτεμβρίου 2023: 5 χρόνια παντρεμένοι και 7 χρόνια μαζί. Δεν είναι πάντα εύκολο, Είναι στην πραγματικότητα συχνά δύσκολο (όπως όλα τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή) αλλά είσαι ο άνθρωπός μου και είμαι τόσο χαρούμενη που σε έχω δίπλα μου”.

Νωρίτερα, η διάσημη influencer είχε κάνει μία ακόμη ανάρτηση, αναφερόμενη στο πάρτι που είχε γίνει πριν από τον γάμο.

“31 Αυγούστου 2018, Noto. Σαν σήμερα πριν από πέντε χρόνια γιορτάσαμε την αγάπη μας περιτριγυρισμένοι από τους φίλους και την οικογένειά μας σε ένα συγκινητικό δείπνο τη νύχτα πριν τον γάμο μας”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα