Κιτ Χάριγκτον: Ο “Τζον Σνόου” έγινε ξανά μπαμπάς

Κιτ Χάριγκτον: Ο “Τζον Σνόου” έγινε ξανά μπαμπάς
Κιτ Χάριγκτον και Ρόουζ Λέσλι Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File

Το δεύτερο παιδί τους απέκτησαν οι ηθοποιοί του της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Game of Thrones", Κιτ Χάριγκτον και Ρόουζ Λέσλι.

Ο έρωτάς του Τζον Σνόου και της Ίνγκριντ στον φανταστικό κόσμο του Westeros, στη θρυλική και ιδιαίτερα δημοφιλή τηλεοπτική σειρά “Game of Thrones” άφησε εποχή, με τους ηθοποιούς να γίνονται ζευγάρι και στην πραγματική ζωή και να παντρεύονται πριν πέντε χρόνια στο Αμπερντίν της Σκωτίας.

Ο λόγος φυσικά για τον Κιτ Χάριγκτον (Kit Harington) και τη Ρόουζ Λέσλι (Rose Leslie), οι οποίοι έγιναν για δεύτερη φορά γονείς και καλωσόρισαν στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, ένα κοριτσάκι, δύο χρόνια αφότου έγιναν γονείς ενός αγοριού το 2021.

Εκπρόσωπος των σταρ του “Game of Thrones” επιβεβαίωσε την είδηση στο PEOPLE τη Δευτέρα και είπε ότι το ζευγάρι είναι “ενθουσιασμένο που καλωσόρισε ένα κοριτσάκι στην οικογένειά του”.

Τον Μάρτιο, ο Χάριγκτον σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς του Apple TV+, Extrapolations, δήλωσε μεταξύ άλλων πως ο 2χρονος γος του “πρόκειται να πάθει το σοκ της ζωής του”, όταν φέρνουν στο σπίτι το νέο του αδερφάκι.

“Απλώς αγαπά τη ζωή. Το αγόρι μου αγαπά τη ζωή”, είχε πει ο ηθοποιός σχολιάζοντας πως “θα γίνει ένας υπέροχος μεγαλύτερος αδερφός. Είναι απλά πραγματικά συναρπαστικό”.


Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα