Κωνσταντίνος Κάππας: “Ήμουν απελπισμένος, δεν είχα λεφτά και κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ”

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κωνσταντίνος Κάππας
Ο Κωνσταντίνος Κάππας PAPADAKIS PRESS

Για την οικονομικά δύσκολη περίοδο που πέρασε και τη “λύτρωση” που ήρθε από ένα δελτίο του Τζόκερ, μίλησε ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ “Δύο στις 10” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (2/6) ο Κωνσταντίνος Κάππας.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και αποκάλυψε το λόγο που τελικά η επιτυχημένη του παράσταση “Το τάβλι” έγινε το 2011.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κάππας δήλωσε χαρακτηριστικά πως “ήταν πολύ handmade αυτή η παράσταση. Λοιπόν, σε αυτή η παράσταση που ήταν το 2011 συνέβη κάτι φοβερό. Είμαι απελπισμένος, είναι η κρίση, έχουν χαθεί δουλειές και είναι φοβερό αυτό. Έχει κλείσει η εταιρεία παραγωγής από την οποία έπρεπε να πάρω λεφτά και δεν έχω τίποτα. Τίποτα.

Θυμάμαι πως είναι ένας Μάης, κάθομαι και λέω ‘Χριστέ μου, τι θα κάνω;’ και βλέπω το βιβλιαράκι, το ‘Τάβλι’ στην βιβλιοθήκη μου. Μου έρχεται κατευθείαν στο μυαλό όλη η παράσταση για να γίνει σε μια αυλή στο Ψυρρή ή στο Θησείο. Όπως είναι και η ιστορία που έχει γράψει ο Δημήτρης Κεχαϊδης. Βρίσκω τον Νίκο Ορφανό, ο οποίος τότε έμενε στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή και είχε αυτή την αυλή! Ξαφνικά γίνεται αυτή η παράσταση viral τελείως, πηγαίνει τρία χρόνια και έγινε χαμός με τα sold out μέσα στο καλοκαίρι”.

Και καταλήγοντας, ο Κωνσταντίνος Κάππας πρόσθεσε: “Να συμπληρώσω εδώ, δεν είχα λεφτά ούτε για τα δικαιώματα και κέρδισα 2.500 ευρώ στο Τζόκερ! Ήταν δηλαδή τρομερό. Είμαι απελπισμένος, έχω ένα τζόκερ στην τσέπη και πηγαίνω χάλια με μια φόρμα στο πρακτορείο. Βάζω το χαρτάκι στο μηχάνημα, περιμένω και βλέπω 2.500 ευρώ”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα