Κωνσταντίνος Καζάκος: Ξέσπασε κατά των δημοσιογράφων – Το παράπονο που έχει

Διαβάζεται σε 2'
Κωνσταντίνος Καζάκος
Κωνσταντίνος Καζάκος glomex

Στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά” βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Καζάκος και μεταξύ άλλων εξέφρασε το μεγάλο παράπονο που έχει από μερίδα δημοσιογράφων.

Καταπέλτης εναντίον των δημοσιογράφων ο Κωνσταντίνος Καζάκος, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα Αργά”.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για όλους και όλα, ωστόσο δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια σχετικά με το πώς θα περιέγραφε τον εαυτό του με λίγες λέξεις.

Απαντώντας στην ερώτηση, ο Κωνσταντίνος Καζάκος θέλησε να εκφράσει το παράπονό του από μερίδα των δημοσιογράφων και ξέσπασε στο πλατό της εκπομπής σχετικά με τον τρόπο που ο Τύπος καλύπτει τα γεγονότα που απασχολούν τους πολίτες.

“Θέλω να πω κάτι, να κάνω δήλωση και πρέπει να σκεφτώ πώς θα την κάνω, γιατί δεν το έχω σκεφτεί. Έχω εξαιρετικά μεγάλα παράπονα από τους δημοσιογράφους. Είμαι σίγουρος ότι, ανάμεσα στους δημοσιογράφους που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν καλά τη δουλειά τους, που τους πονάει αυτό που κάνουν και που θεωρούν λειτούργημα αυτό που κάνουν και δεν τα τσεπώνουν. Οι περισσότεροι τα τσεπώνουν και λένε αυτά που τους λένε να πουν!”, είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος, σχολιάζοντας πως αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο κόσμος να χάσει και την παραμικρή εκτίμηση που έχει προς αυτούς.

“Αυτό πρέπει να αλλάξει και να το αλλάξουν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι, να βάλετε τον οίκο σας σε τάξη αυστηρά“, πρότεινε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Καζάκος, σημειώνοντας πως “οι δημοσιογράφοι είναι οι γιατροί της κοινωνίας. Δεν μπορεί να γίνονται νεκροθάφτες. Δεν είναι όλοι έτσι και απευθύνομαι σε εκείνους που δεν είναι έτσι, έχω φίλους δημοσιογράφους που βλέπω ότι τρώγονται με την κατάσταση που επικρατεί”.

Τέλος, ο ηθοποιός τόνισε πως όταν “το σύστημα επιβάλλει να βγαίνει προς τα έξω από τα ΜΜΕ μόνο ό,τι θέλει η κυβέρνηση να ακουστεί, είναι καθήκον σας γ@@ω το κέρατό μου, πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας απέναντι στον κόσμο“.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα