Κοραλία Καράντη: Η νονά της, Έλλη Λαμπέτη, τα αρνητικά σχόλια και ο λόγος που δεν έλεγε την ηλικία της

Διαβάζεται σε 3'
Κοραλία Καράντη
Κοραλία Καράντη glomex

Η Κοραλία Καράντη βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/04) στο “Στούντιο 4” και μίλησε για τις επαγγελματικές ευκαιρίες που έχουν οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν, την ηλικία της και τη νονά της Έλλη Λαμπέτη.

Το δικό της “ιδανικό σενάριο” στη ζωή και την καριέρα της περιέγραψε η Κοραλία Καράντη, η οποία βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/04) στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4”, παραχωρώντας μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας αρχικά για την καριέρα της, ανέφερε πως έχει μείνει χωρίς δουλειά, τόσο από δική της όσο και από όχι δική της επιλογή, θίγοντας το θέμα των λιγότερων επαγγελματικών ευκαιριών που έχουν οι γυναίκες καθώς μεγαλώνουν.

“Είναι δύσκολα τα πράγματα για όλους μας και όσο μεγαλώνουμε, ειδικά εμείς οι γυναίκες, έχουμε λιγότερες ευκαιρίες. Είναι λιγότεροι οι ρόλοι στο θέατρο για γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία και δεν είναι στο χέρι σου. Είναι τυχαίο το τι έργο θα ανέβει και τα κεντρικά πρόσωπα είναι πιο νεανικές ηλικίες και είναι φυσικό”, είπε η Κοραλία Καράντη, σχολιάζοντας επίσης πως στην τηλεόραση συμβαίνει οι μεγαλύτερες σε ηλικία γυναίκες να υποδύονται τις “σκληρές”, “ιντριγκαδόρες” και τις “bitches”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, μιλώντας για τα σχόλια του κόσμου και αν τα λαμβάνει υπόψιν της, η Κοραλία Καράντη παραδέχθηκε πως την επηρεάζουν, ενίοτε και την πληγώνουν, “αλλά κανείς προχωρώντας ‘ατσαλώνεται’, γιατί ξέρεις, το φιλοσοφείς”.

Και πρόσθεσε: “Κάποτε το θεωρούσα άκομψο να λέω την ηλικία μου, δεν την έκρυβα αλλά το να βγω δημόσια και να την πω το θεωρούσα κάτι χυδαίο, κάτι σαν να προκαλείς με έναν τρόπο. Ενώ τώρα, με πιάνει πολλές φορές η επιθυμία να το πω για να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους να ξεκομπλάρουν σε σχέση με αυτό. Είναι τραγικό να ακούς παιδιά 25 χρονών να λένε ‘όταν θα φτάσω τα 30-35 θα αυτοκτονήσω”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της μίλησε για τη νονά της Έλλη Λαμπέτη, την οποία και θαύμαζε απεριόριστα, ενώ έκανε μία αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, όπου όπως είπε, βρισκόταν αντιμέτωπη με μία συνεχόμενη κριτική.

“Σίγουρα η πρόθεση της κοινωνίας ήταν να φορέσει το αίσθημα του καθήκοντος στις γυναίκες, να φορέσει άπειρους ρόλους και να τις εξοντώσει. Έχοντας μεγαλώσει με τρεις γυναίκες ιδιαίτερες, έπρεπε να είμαι μία γυναίκα δοτική και να κάνει με συνέπεια ό,τι ασχολείται […] Ως παιδί είχα μία κριτική συνέχεια. Έχω μέσα μου ένα ισχυρό σύστημα αξιών, όχι της τελειότητας, γιατί αυτή έχει κάτι άκαρδο και άψυχο”, είπε μεταξύ άλλων η Κοραλία Καράντη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα