Κορινθίου προς haters: “Είμαι αθεράπευτα ρομαντική για την κακία σας”

Κορινθίου προς haters: “Είμαι αθεράπευτα ρομαντική για την κακία σας”
Η Μαρία Κορινθίου Instagram mariakorinthiou

"Πείτε με ρομαντική, ασυμβίβαστα ρομαντική.. Δυστυχώς αθεράπευτα ρομαντική", έγραψε η ηθοποιός και πέρασε ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Το βράδυ της Πέμπτης η δημοφιλής ηθοποιός Μαρία Κορινθίου ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της.

Στο εν λόγω ποστ η ηθοποιός ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τις ευχές που της έστειλαν, ενώ παράλληλα θέλησε να στείλει και ένα μήνυμα προς τους haters της.

“Εχθές είχα μία δύσκολη μέρα. Μία ημέρα που με είχε απογοητεύσει από την κακία κάποιων ανθρώπων και πως μπορεί ένας άνθρωπος να μπει στη διαδικασία, εσκεμμένα να κάνει «κακό» σε κάποιον με υπουλία και φθόνο. Πείτε με ρομαντική, ασυμβίβαστα ρομαντική, πιστεύοντας ότι αυτά κατοικούν σε άλλους πλανήτες, σε αλλά σύννεφα, σε άλλες τοποθεσίες….Δυστυχώς αθεράπευτα ρομαντική”, έγραψε η ηθοποιός.

Και συνέχισε: “Όμως ήρθε το σήμερα, τα γενέθλια μου, ημέρα που ο καθένας μας γιορτάζει την ημέρα της ύπαρξης του. ……μία ημέρα που με «γέμισε». Με γέμισε από «αγκαλιές», «φιλιά» , αγάπη. Όλοι εσείς με γεμίσατε δύναμη και αισιοδοξία. Μπορεί να υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που για τους δικούς τους λόγους σε φθονούν, να το πω λαϊκά δε σε γουστάρουν χωρίς καν να τους έχεις ενοχλήσει ποτέ, ΟΜΩΣ υπάρχουν και αυτοί που απλόχερα θα μοιραστούν μαζί σου φως και αγάπη”, έγραψε μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανάρτηση:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα