Λάκης Γαβαλάς: Καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση από μοναχό – “Με φώναξε π@@στη, του τράβηξα το μούσι”

Διαβάζεται σε 2'
Λάκης Γαβαλάς
Λάκης Γαβαλάς PAPADAKIS PRESS

Λεπτομέρειες για την ομοφοβική επίθεση που δέχθηκε από μοναχούς στο αεροδρόμιο, έδωσε σε δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε στα social media το ομοφοβικό περιστατικό που κατέγραψε ο Λάκης Γαβαλάς, όταν κατά την παραμονή του στο αεροδρόμιο, δέχθηκε ερωτήσεις από μοναχούς για το αν ο ίδιος είναι άνδρας ή γυναίκα.

Συγκεκριμένα, ένας εκ των τριών μοναχών από τη Ρωσία, ρώτησε τον σχεδιαστή αν είναι άνδρας ή γυναίκα. Ο Λάκης Γαβαλάς φανερά εκνευρισμένος με την ερώτηση, ανταπάντησε: “Κι εσένα τι σε νοιάζει; Τι είσαι, ληξιαρχείο;”.

“Εσύ τι είσαι; Είσαι πνευματικός; Πιστεύεις στον Θεό;”. “Μοναχός είμαι” του απάντησε ο μοναχός. “Και μοναχός θα μείνεις”, συνέχισε ο Λάκης Γαβαλάς.

Επί του ζητήματος τοποθετήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί του Σαββάτου (18/5) μιλώντας στην εκπομπή “I Love ΣουΚού”.

“Με στεναχώρησε το γεγονός γιατί το σπίτι μου είναι δίπλα στην εκκλησία, στον Άγιο Διονύσιο. Με πιάνουν ευλαβικές στιγμές στη ζωή μου, ακούω τις καμπάνες και δυστυχώς μετά απ’ αυτό άκουσα πάρα πολλά από μηνύματα για το πόσο βρώμικοι είναι οι καλόγεροι. Εγώ θέλω ο κόσμος να πιστεύει, να ανάβει το κερί του“, δήλωσε αρχικά ο γνωστός σχεδιαστής.

Και συνέχισε περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη: “Πηγαίνω στην αίθουσα και με το που αφήνω την τσάντα μου, γυρίζει αυτός και με γεμάτο το στόμα με φαγητό με ρωτάει: είσαι άντρας ή γυναίκα; Παίρνω εγώ το κινητό μου και του λέω ‘σε καταγράφω, ξανακάνε μου την ερώτηση εδώ’… για να μην έχω την ευθύνη ότι τον καταγράφω κρυφά.

Μου ξαναλέει το ίδιο και του απαντάω: εσένα αυτό σου έχει πει ο Θεός να λες; Τελευταία στιγμή μπαίνω μέσα στο αεροπλάνο, αυτοί καθόντουσαν στην πρώτη θέση και ξαφνικά μου λέει: ‘πού…ης! πού…ης!’. Ταράχτηκα και το είδαν και οι άνθρωποι δίπλα και μου είπαν: αν θέλεις να έρθουμε ως μάρτυρες, θα έρθουμε.

Με έπιασε μια κακία και του τράβηξα το μούσι, γιατί εκείνη τη στιγμή θεωρούσα ότι εκπροσωπώ ανθρώπους που πιστεύουν στην Εκκλησία, κάνουν δωρεές, προσεύχονται για πράγματα που τους συμβαίνουν. Αν η Εκκλησία θεωρήσει ότι πρέπει να τους βάλει σε τάξη, ας τους βάλει”, κατέληξε στις δηλώσεις του ο Λάκης Γαβαλάς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα