Λεβεντογιάννης: Θεατής τράβηξε σκηνή της παράστασης και φάνηκαν τα γεννητικά όργανα συναδέλφου του

Διαβάζεται σε 2'
Μιχάλης Λεβεντογιάννης
Μιχάλης Λεβεντογιάννης Papadakis Press

Ξέσπασε μέσω social media ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης με περιστατικό που συνέβη στην παράστασή του, “Closer”, όταν θεατής βιντεοσκόπησε μέρος της παράστασης, με αποτέλεσμα να διαρρεύσει ευαίσθητο περιεχόμενο.

Καταγγελτικός εμφανίστηκε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, με αφορμή ένα περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της θεατρικής παράστασης “Closer” στην οποία πρωταγωνιστεί.

Μέσω ανάρτησης που δημοσίευσε στoν λογαριασμό του στα social media, ο γνωστός ηθοποιός έκανε γνωστό πως κάποιος ή κάποια βιντεοσκόπησε σκηνή της παράστασης και συγκεκριμένα, τη σκηνή του στριπτίζ, με αποτέλεσμα σε ένα από τα στιγμιότυπα που πιθανόν να διέρρευσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου του.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πήρε θέση για το περιστατικό και αρχικά τόνισε πως οι οδηγίες πριν την έναρξη μιας παράστασης ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, δεν είναι τυχαία και βγαίνει για συγκεκριμένους λόγους, ενώ υπογράμμισε πως ό,τι συνέβη εκτός από μηνύσιμο, είναι και αγενές.

Όταν ακούγεται από το μικρόφωνο ενός θεάτρου πριν ξεκινήσει μία παράσταση ότι απαγορεύεται αυστηρά η βιντεοσκόπηση και η φωτογράφιση, προφανώς η ανακοίνωση αυτή βγαίνει για κάποιο λόγο. Σήμερα, καθώς και σχεδόν σε κάθε παράσταση υπάρχουν κάποιοι που δεν σέβονται αυτή την ανακοίνωση και παρόλα αυτά συνεχίζουν και τραβάνε φωτογραφίες και βίντεο. Σήμερα σε μία από τις σκηνές του έργου (στη σκηνή του striptease) κάποιος ή κάποια τράβηξε βίντεο τη μισή σκηνή καθώς και φωτογραφίες με αποτέλεσμα σ’ ένα στιγμιότυπο να φαίνεται ένα μικρό μέρος από τα γεννητικά όργανα της συναδέλφου μου. Εκτός του ότι είναι μηνύσιμο, είναι τουλάχιστον αγενές. Δυστυχώς από εδώ και στο εξής οι ταξιθέτες στο θέατρο θα γίνουνε πολύ πιο αυστηροί για να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν στο μέλλον. Καλό βράδυ“, έγραψε χαρακτηριστικά

Η ανάρτηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη:

Μιχάλης Λεβεντογιάννης
Μιχάλης Λεβεντογιάννης Instagram@michalisleventogiannis

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα