Λουκία Παπαδάκη: Μιλά για την εμπειρία με τη μονογονεϊκότητα

Διαβάζεται σε 2'
Λουκία Παπαδάκη
Λουκία Παπαδάκη glomex

Για το πώς έφτασε στην απόφαση να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της μίλησε η Λουκία Παπαδάκη σε συνέντευξή. Οι δυσκολίες και η εμπειρία που θα ήθελε να ζήσει ξανά.

Η Λουκία Παπαδάκη κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (26/03) στον καναπέ του “Στούντιο 4” και μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της και την εμπειρία της με τη μονογονεϊκότητα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, τον οποίο απέκτησε μετά το διαζύγιο με τον τότε σύζυγό της, εξηγώντας αρχικά πως “η ύπαρξη του γιου μου ήταν ο βασικός κώδικας και γνώμονας αυτών των αποφάσεων“, ξεκαθαρίζοντας πως δεν επρόκειτο για μια εγωιστική απόφαση.

Περιγράφοντας πώς βίωνε τότε όλο αυτό, η Λουκία Παπαδάκη σχολίασε πως ήταν “ηρωικό, ακατόρθωτο, τερατώδες σε μέγεθος, δεν ξέρω πώς το έκανα”.

“Η εμπειρία ήταν μαγική, συναρπαστική, δεν θα την άλλαζα με τίποτα, αν ξαναγύριζα τον χρόνο θα το ξανάκανα, απλώς αναρωτιέμαι πάρα πολλές φορές πώς το κάνουν οι μητέρες όλου του κόσμου αυτό; Σε οποιαδήποτε συνθήκη. Είναι τρομακτικό, μεγαλώνεις έναν άνθρωπο”, είπε η Λουκία Παπαδάκη μιλώντας για την εμπειρία της ως μονογονεϊκή οικογένεια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Λουκία Παπαδάκη μίλησε για τις αποφάσεις και εξήγησε πως είναι ένας άνθρωπος που δεν διστάζει, δεν φοβάται, δεν βολεύεται. “Αυτό είναι μαγικά καλό και ολέθρια κακό. Είμαι της τόλμης και της περιπέτειας, αύριο το πρωί να μου πεις πάμε στην Παταγονία; Θα σου πω ναι, πάμε!“, είπε χαρακτηριστικά, όμως σημείωσε πως για τις βασικές αποφάσεις λειτουργεί διαφορετικά, καθώς “έχουν όχι τόσο σκέψη όσο μια ενδοσυνεννόηση”.

Το ένστικτο που έχουμε το αλάθητο όταν γεννιόμαστε και μέχρι να μπούμε στον συνειδητό κόσμο που μας βάζουν μία σύριγγα και μας το ρουφάνε, το οποίο μας αφαιρεί το πιο πολύτιμο προσόν που έχουμε ως είδος, και εμείς οι μεγαλύτεροι είναι επιλογή μας να το ξαναφέρουμε στο προσκήνιο και να το αφήσουμε να λειτουργεί, γιατί είναι αλάνθαστο”, πρόσθεσε.

Όσο για την επιλογή να μεγαλώσει μόνη της το παιδί της, η Λουκία Παπαδάκη τόνισε πως έδρασε βάσει ενστίκτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα