Μανωλικάκης: Η “δελεαστική” πρόταση που είχε δεχθεί στο Παρίσι

Διαβάζεται σε 3'
Μανωλικάκης: Η “δελεαστική” πρόταση που είχε δεχθεί στο Παρίσι
PRINTSCREEN / ERT

Ο ηθοποιός Ανδρέας Μανωλικάκης προέβη στην αποκάλυψη μιας πρότασης που δέχθηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, όταν ζούσε στο Παρίσι.

Την “ανήθικη” πρόταση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας αποκάλυψε ο ηθοποιός Ανδρέας Μανωλικάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο “Στούντιο 4”.

Ο καθηγητής υποκριτικής και σκηνοθεσίας στο “Actor’s Studio” έχει συμπεριλάβει αυτήν την ιστορία στο βιβλίο του με τίτλο “Στα Φώτα: Η πορεία στο θρυλικό Actor’s Studio και άλλες ιστορίες ζωής”.

Ο Ανδρέας Μανωλικάκης ξεκίνησε να αφηγείται πως «γνώρισα μία γυναίκα στο Παρίσι και μου έκανε μία επικίνδυνη αλλά δελεαστική πρόταση. Ειδικά για έναν άνθρωπο που ζούσε τη ζωή, δεν κοιμόμουν πριν τις 5 το πρωί. Αυτή με πλησίασε, μου έδωσε το τηλέφωνό της. Πήγα στο σπίτι της, είχε ένα ωραίο σπίτι. Εκείνη πρέπει να ήταν γύρω στα 30, εγώ 23 χρονών. “Εγώ είμαι πόρνη πολυτελείας” μου είπε. “Και βρήκες εμένα που είμαι φοιτητής και τρώω στη λέσχη της σχολής” της απάντησα».

«Τη ρώτησα “Εμένα βρήκες;” και μου απάντησε “Υπάρχουν οι άντρες για τα χρήματα και υπάρχουν και οι άντρες για την απόλαυση”. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θέλω να δουλέψω για εκείνη, μου έκανε μία πρόταση με χρήματα, μου είπε ότι μπορώ να πηγαίνω με γυναίκες που μου αρέσουν εμένα. Έτσι και αλλιώς εγώ έβγαινα για να κατακτήσω κάθε βράδυ, όλοι το έχουμε κάνει στην ηλικία αυτή. Ξαφνικά σου λένε ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα, ότι μπορείς να βρίσκεσαι στα καλύτερα ξενοδοχεία, ότι θα έχεις μεγάλες αμοιβές και ότι θα πηγαίνεις μόνο με γυναίκες που σου αρέσουν…».

Ο Ανδρέας Μανωλικάκης εξομολογήθηκε πως μπήκε σε μεγάλη σκέψη πριν τελικά απορρίψει την πρόταση: «Επί τρεις ώρες κάπνιζα και έπινα βότκα με πορτοκάλι, πήγε μέχρι τις 7 το πρωί. Ήταν μεγάλος ο πειρασμός όμως μέσα από το ασυνείδητο μού βγήκε μία φράση που μου είπε ο πατέρας μου. Κάποτε, όταν ήμουν 17 ετών, ήθελε να μου πάρει ένα αυτοκίνητο, εγώ βαζιόμουν πολύ να το πάρω. “Ανδρέα, θα στο πάρω το αυτοκίνητο αλλά πρόσεξε, βιάζεσαι να γίνεις ιδιοκτήτης αυτοκινήτου και προδίδεις την ηλικία σου” μου είχε πει και δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Εγώ σκεφτόμουν “διαμερίσματα, Armani, YSL, ρολόγια, ταξίδια, Κάννες, Μονακό”. Τι θα σκεφτείς 23 χρονών άνθρωπος; Ξαφνικά είπα μέσα μου “Αν πας προς τα εκεί, θα πατήσεις μία νάρκη που θα σε διαμελίσει. Βγες και κατέκτησε όσες γυναίκες θέλεις, αλλά δεν ήρθες για να γίνεις βίζιτα πολυτελείας. Αυτό θα σε πάει σε τέτοια διαδρομή που θα σε διαλύσει” . Εκείνη την ώρα ήρθε στο μυαλό μου η φράση “Προδίδεις την ηλικία σου” και πήγαινε για τα λεφτά, για τα ρολόγια, για τα διαμερίσματα, για όλο αυτό. Έσκισα το χαρτί στο οποίο είχα σημειωμένο το τηλέφωνο αυτής της γυναίκας και το πέταξα στην τουαλέτα για να μην έχω καμία σχέση. Βάζω αυτήν την ιστορία στο βιβλίο μου επειδή είναι διδακτική για όλους».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα