Μαντόνα και Πόρτμαν στο πλευρό του Ισραήλ: “Η καρδιά μου είναι συντετριμμένη”

Διαβάζεται σε 2'
Μαντόνα, Νάταλι Πόρτμαν
Μαντόνα, Νάταλι Πόρτμαν AP IMAGES Evan Agostini, Joel C Ryan

Αναρτήσεις στις οποίες εκφράζουν τη θλίψη τους για όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ, έκαναν η Μαντόνα και η Νάταλι Πόρτμαν στα social media. Τι έγραψαν.

Λίγα 24ωρα μετά την επιδρομή που πραγματοποίησε η Χαμάς στα ισραηλινά εδάφη, αστέρες του Χόλυγουντ εκφράζουν τις σκέψεις τους για τα τραγικά γεγονότα που διαδραματίζονται σε αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ αυτών η Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) και η Μαντόνα (Madonna).

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός η οποία γεννήθηκε στην Ιερουσαλήμ ως Νάταλι Χέρσλαγκ, έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram σε μαύρο φόντο ότι «η καρδιά της είναι συντετριμμένη για τους ανθρώπους του Ισραήλ».

«Παιδιά, γυναίκες και ηλικιωμένοι έχουν δολοφονηθεί και απαχθεί από τα ίδια τους τα σπίτια. Παρακολουθώ με τρόμο αυτές τις βάρβαρες τακτικές και η καρδιά μου χτυπάει δυνατά με αγάπη και προσευχή για όλες τις οικογένειες που έχουν επηρεαστεί» έγραψε η Πόρτμαν.

Από την πλευρά της η Μadonna κοινοποίησε σε ανάρτησή της στο Instagram βίντεο που δείχνει τι έχει συμβεί από το Σάββατο το πρωί σχολιάζοντας ότι αυτό που «συμβαίνει στο Ισραήλ είναι καταστροφικό».

«Το να βλέπεις όλες αυτές τις οικογένειες και ειδικά τα παιδιά να συλλαμβάνονται, να δέχονται επίθεση και να δολοφονούνται στους δρόμους είναι αποκαρδιωτικό. Φανταστείτε να συνέβαινε αυτό σε εσάς; Είναι αδιανόητο» έγραψε η σταρ και συνέχισε:

«Οι συγκρούσεις δεν μπορούν ποτέ να επιλυθούν με βία. Δυστυχώς η Ανθρωπότητα δεν κατανοεί αυτήν την Παγκόσμια αλήθεια. Δεν την έχει καταλάβει ποτέ. Ζούμε σε έναν κόσμο που έχει καταστραφεί από το μίσος. Η καρδιά μου είναι στο Ισραήλ. Σε οικογένειες και σπίτια που έχουν καταστραφεί. Στα παιδιά που χάθηκαν. Στα αθώα θύματα που σκοτώθηκαν. Σε όλους όσοι υποφέρουν ή θα υποφέρουν από αυτή τη σύγκρουση».

«Προσεύχομαι για εσάς. Γνωρίζω ότι αυτό είναι έργο της Χαμάς και ότι υπάρχουν πολλοί αθώοι άνθρωποι στην Παλαιστίνη που δεν υποστηρίζουν αυτήν την τρομοκρατική οργάνωση. Αυτή η τραγική επίθεση θα προκαλέσει περισσότερο πόνο σε όλους. Ας προσευχηθούμε όλοι. Για το Ισραήλ. Για την Ειρήνη. Για τον κόσμο» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Madonna.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα